A Razer jól tudja, hogy egy igazi gamer nem csak a lábán, hanem az ujjain is zoknit hord.

Bárki bármilyen véleménnyel is legyen a mobilgamingről az tény, hogy a videojátékipar legnagyobb, sőt, túlnyomó szegletét már ez a piac dominálja. Nem véletlen, hogy a legnagyobb kiadók és stúdiók egyre-másra döntenek úgy, hogy néhány címeiket a telefonos platformra is kiadják.

A mobiljátékokhoz pedig egyre több és több kiegészítő is készül, legyen szó kontrollerre pattintható tartóról, vagy kontrolleres foglalatról stb. Igen ám, csakhogy a mobilos címeket alapvetően érintésvezérlésre tervezték, sőt, a legtöbb mobilos esportoló is az ujjait használja (kivéve, ha csal, és egér+bill.), ami egy idő után könnyen megnehezítheti a játékot.

Itt nyilván arra kell gondolni, hogy az ujj is leizzadhat és a képernyő is koszolódhat, ezek pedig nagyban befolyásolhatják a teljesítményt is. De egyet se féljen senki, ugyanis a Razer maga siet a mobilgamerek megmentésére, és bemutatták a

Gaming Finger Sleeves nevű „ujjzoknikat”.

razer gaming finger sleeves

Nem csalás, nem ámítás, egy teljesen professzionális gamer ujjzokniról van szó, ami csúszásgátló, és nagy érzékenységű ezüstszálas anyagával jobb tartást ad az ujjaknak. Maga a szövet 0,8 mm vastagságú, emiatt pedig jól szellőzik, sőt, a Razer szerint még az izzadtságot is képes elnyelni.

Ha azt gondolod, hogy ez egy jócskán megkésett áprilisi vicc, akkor megnyugtatlak, hogy nem az, és valójában nem ők az elsők ilyen termékkel – a FLYDIGI és a Realme például egy ideje már benne van az ujjzokni-iparban. A Razer ezért ezt a termékét is hasonló komolysággal dobja piacra, mint tette azt a Zephyr arcmaszkjával. A Razer gamer ujjzoknijai már elérhetőek a hivatalos boltjából, darabonként 10 dollárért, vagyis kb. 3000 forintért.

via – SlashGear, The Verge

https://leet.hu/shop/back2school/

×