Beszélgessünk arról, hogy van-e értelme annak, hogy valamilyen sight kerüljön a Rainbow Six: Siege pisztolyaira, melyek eddig nem kaptak ilyen kiegészítőt.

Valljuk be: a Rainbow Six: Siege-ben néha pontosan azért választunk bizonyos operátorokat, mert fontos az, hogy számára milyen fegyverek érhetők el. Én például szívesen választom Thermite-ot, mert a fegyverét nagyon jól és szívesen használom. Bizonyos operátorok esetében azonban az sem mindegy, milyen a másodlagos fegyver. A legtöbb esetben ez egy egyszerű pisztoly, melyre nem lehet sightot illeszteni. Változtatni kéne ezen?

Kerüljön-e reflex sight a pisztolyokra?

Természetesen a kérdés, mely nemrég a Redditen is felmerült, igen érdekes elképzelés. Eszerint a reflex sight simán rákerülhetne azokra a pisztolyokra, melyek eddig nem kaptak semmilyen sightot. Persze nem mindegyikre, hiszen lennének olyan pisztolyok is, melyek nem kapnak semmilyen scope-ot. Ilyen lenne például a revolver.

A felvetés több szempontból is elgondolkodtató. Egyrészt a játékban gyakran kapunk olyan kihívást, küldetést, sőt néha külön játékmódot, ahol pisztollyal kell ölnünk. A pisztolyok használata így talán sokkal előnyösebb lenne a játékosok számára.

Másrészt pont a napokban született meg a panasz, miszerint a pisztoly néha úgy viselkedik, mint egy sniper-fegyver, vagyis kilométerekről el lehet lőni valakit pisztollyal.

Who needs a sniper when you have a pistol?
byu/Ilikeoreos47 inRainbow6

Lehetséges, hogy pont a pisztoly sight jelentheti a megoldást az ilyen helyzetekre, illetve arra, hogy egyesek számára valóban nehézkes pisztollyal lőni a játékban.

Te mit gondolsz? Kellene valamilyen sight a pisztolyokra?

https://leet.hu/shop/back2school/

×