Aromaterápiás videókártya, női animekarakterrel díszítve? A Yeston a keleti kultúrát felkarolva készítette el ezt a videókártyát.

A Yeston-nak több furcsa GPU-ja is van már, amelyek között említésre méltó az eredeti „waifu” Sakura Hitomi RX 5700 XT és az alább látható macska-tematikájú „Cute Pet” Radeon RX 580.

„Cute Pet” Radeon RX 580

A többi szokatlan termékhez hasonlóan ez a GPU sem lesz mindenki ízlésének megfelelő.

A teljes nevén „Sakura Hitomi Flower Marriage” Radeon 6700 XT a kínai gyártó Yeston hardveres kínálatának, női anime karakterekkel tematizált videókártyája, a jelek szerint a shroud dizájnja Radeon 6800 XT és Nvidia GeForce RTX 3070 formájában is elérhető.

De ha ez még nem lenne elég, a GPU-t szándékosan illatosították „aromaterápiás” célokra, így a vásárlók körülbelül egy-két évig számíthatnak az illatra.

A Yeston nem egy jól ismert név a hazáján kívül, és a GPU-t jellemzően csak az Aliexpressen keresztül értékesítik Kínán kívül.

Nem számít, hogy a tömegpiac mit gondol a dizájnról, ez egy különleges látvány. A ventilátorok cseresznyevirág virágszirom alakúak, a burkolatot pedig szándékosan kizárólag az új Sakura Hitomi kiadáshoz formázták. Az biztos, hogy akik szeretik ezt a fajta művészeti stílust Yeston a továbbiakban sem fogja cserbenhagyni öket. A Sakura Hitomi Flower Marrige csak a RTX 3070 kiadásban vásárolható meg a weblap szerint.

Esetleg, az anime rajongók már beszereztek már ilyen videókártyát?

https://leet.hu/shop/back2school/

×