Ma megnézzük azt a szépen összeszedett listát, amelyben vezetik az eddig kiszivárgott biztos, és nem annyira biztos infókat az új Call of Duty: Vanguardról.

Az igazi COD rajongók már biztosan nagyon várják a Vanguard megjelenését. Ám még előttünk van az Open Beta időszak, ami rengeteg új illetve meglévő játékost meggyőzhet arról, hogy érdemes lesz nekik is megvenniük az új Call of Duty játékot. 

Az Open Beta időszak:

  • PlayStation Early Access (előrendelés szükséges): Szeptember 10-13.
  • PlayStation Open Beta: Szeptember 16-20.
  • Xbox és PC Early Access (előrendelés szükséges): Szeptember 16-17.
  • Xbox és PC nyílt béta: Szeptember 18-20.

Azonban tegnap este egy dokumentum látott napvilágot, és a magyar leaker ‘Bubpro‘ szokásához híven most sem lazsált, rögtön tovább osztotta azt a Twitteren.

A lista minden eddigi információt tartalmaz, legyen az hivatalos, vagy esetleg kiszivárgott infó. A fegyverektől kezdve a perkeken át még a killstreakek, játékmódok és felszerelések is rajta vannak.

 

Figyelem: A csillaggal (*) jelölt szöveg nem megerősített információ.

A Field Upgrade listában felütötte a fejét egy érdekesség, Goliath néven, ami egy mini tankszerűségre utal. Bővebb információ jelenleg senkinek sincs a birtokában, de személy szerint én ezt nem tudom elképzelni, mint Field Upgrade.

 

A lista folyamatosan bővül/változik majd, ahogy közeledünk a játék teljes megjelenéséhez. Ha esetleg személyesen szeretnéd követni, akkor ITT megteheted.

https://leet.hu/shop/back2school/

×