Jövő héten érkezik a szerverekre.

Az elmúlt hét Valorant fronton egyértelműen az új map felhype-olásáról szólt. A fejlesztők folyamatosan adagolták a kis részleteket a felhasználóknak, ám elkerülhetetlen volt, hogy péntek estére ne szivárogjon ki a teljes térkép. Péntek délután már felbukkant egy radarképet és néhány helyszínt megmutató videó, majd pár órával később egy másik, bővebb mozgókép is napvilágra került.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk jövő héten!

 

A fenti videóban „noclip” segítségével szalad végig a pályán a szivárogtató. Így tökéletesen láthatjuk az egyes helyszíneket, choke pontokat. Péntek este végül megérkeztek a tartalomgyártók hivatalos videói is a pályáról, ennek köszönhetően már talán egy kis betekintést nyerhetünk az új helyszínen alkalmazandó taktikába is. Szerencsére magyar nyelvű videó is elérhető bLYYY jóvoltából.

A védők a pálya közepén spawnolnak, így kell elindulniuk a Fracture-ön található A,B rakók egyikére. Szerencsére a támadók csak egy spawn helyet kaptak, nem bonyolították tovább a Riot Games mérnökei a dolgot, páran ezt is el tudták volna képzelni a pálya kialakítása alapján.

Hogy tetszik nektek Fraction?

https://leet.hu/shop/back2school/

×