Rengeteg pletyka kering az interneten az új Call of Duty megjelenéséről és a Warzone lehetséges jövőjéről, így persze lesznek olyanok is, ami abszolút badarság.

A Call of Duty fejlesztői nem gyakran keverednek bele a kiszivárgásokba és pletykákba, de úgy tűnik, hogy ez már nekik is sok volt.

A közösségi médiában számos dolgot dobáltak már fel a franchise 2021-es címével, a Vanguarddal és annak Warzone-nal való integrációjával kapcsolatban. Egy ilyen beszédtéma felkeltette a fejlesztők figyelmét: egy pletyka a Vanguard térképen megjelenő állatokról, melyekkel meg is küzdhetünk.

A Twitteren előbukkant egy poszt, ami tehát elég nagy visszhangot kapot. A pletyka szerint a Warzone közelgő pályája „csendes-óceáni témájú” lesz, és olyan állatok lesznek benne, mint a cápák és majmok, amelyek „lootot dobnak, ha megöljük őket”.

Természetesen ezt az információt semmiféle forrás nem tudta alátámasztani, és még a Call of Duty fejlesztője a  Raven Software is válaszolt az érdekes állítólagos „szivárgásra”.

A válasz csak ennyi volt: „lmao” 

Látva, hogy egy több mint 400.000 követővel rendelkező fiók ilyen információkat terjeszt, a Raven egy rövid és kedves „lmao”-val lépett közbe. Pillanatokon belül megelőzte a válasz like aránya a eredeti tweet kedveléseit, amivel gyakorlatilag leállították ezt a pletykát.

Bár a szivárogtató próbálta magában tartani a lelket azzal érvelve: „Jó látni, hogy legalább válaszolnak ilyesmire” majd hozzátette, hogy videoanyaggal tér majd vissza. Gondolom mindenképp megpróbálja tisztán tartani a hírnevét.

Mit gondolok, milyen lenne egy csendes-óceáni stílusú pálya?

https://leet.hu/shop/back2school/

forrás: Dexerto

×