Mindenkivel előfordul, hogy egy picit bedühödik a játékra, de dev1ce most egy profi mérkőzés közben veszítette el a hidegvérét.

A CSGO-legenda Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz egy ártatlan monitoron vezette le frusztrációját az Entropiq elleni ESL Pro League-meccsen. A meccs végig szoros volt, és az Entropiq kezdett felzárkózni, dev1ce-nek sikerült négy egymást követő fraget szereznie néhány precíz lövéssel, megfordítva az egész kör menetét.

Úgy tűnt, hogy az a kör már a NiP zsebében van.

Egészen addig, amíg Vladislav „Krad” Kravchenko ki nem iktatta őt és a csapattársát, ezzel lehozva a kört, aminek következtében Entropiq hatástalanította a bombát, a dán szupersztár legnagyobb bánatára. Aki oly sokat tett a csapata érdekében.

Még azután is, hogy megveregették a vállát az erőfeszítéseiért, dev1ce engedett a dühének, és ököllel megütötte a monitorját.

Nos, nem ez volt a legagresszívabb ütés, amit valaha láttál egy rage moment közben, de bőven elég volt ahhoz, hogy megállítsa a játékot, mivel a monitora láthatóan meghibásodott, és a profi még a kezét is dörzsölni kezdte az ütés után.

„Van egy technikai időkérésünk, úgyhogy srácok, spekulálhattok, hogy miért történhetett ez a helyzet” – magyarázta a játékvezető.

Szerencsére a meccs nem sokkal később folytatódott, NiP pedig kiharcolta a győzelmet, de a CS:GO sztárja nyilvánvalóan nem volt túlságosan elégedett azzal, ahogy a forduló végül alakult. Különösen annak fényében, hogy erőfeszítéseket tett az ace megszerzéséért.

Mit gondoltok, egy profi is elveszítheti néha a hidegvérét? 
https://leet.hu/shop/back2school/

 

×