Ez a Rebirth Island easter egg nem egy újdonság pár veterán játékos számára, viszont lehet, hogy nem mindenki tudott az ajtó létezéséről.

Mostanában egyre többen játszanak a Rebirth Island mapon, így próbálják elkerülni a Verdanskban uralkodó csalókat. Viszont lehet, hogy nem mindenki tudta, hogy a szigetnek van egy „titkos” bunkere is. Ez a cikkünk tehát most azoknak szól, akik esetleg még nem járták be a Rebirth Island minden zugát.

Amint az egy mostanra több százezres nézettségű TikTok-ból kiderült, a Rebirth Island területén van egy bunker, és ha egyszer bejutottál, rengeteg lootot találhatsz ott. Az arany ládáktól és a Specialist Tokenektől kezdve a kill-streakeken át minden, még egy Blueprint is vár rád.

https://www.tiktok.com/@biggringg/video/7001498860669406470?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

 

Viszont nem használhatod a kódot, amit ők, mivel az ajtó kinyitása számos lépést igényel és minden játékban más a kód. Ezek a lépések egy izgalmas kincskeresésre indítanak, szóval egy kis felfrissülést is nyújthat egyben. Ahelyett, hogy a winre összpontosítanál, most egy easter egg vadászatra indulhatsz, hogy megszerezd a Red Door Milano Blueprintet.

Lépések, a bunker ajtajának kinyitásához:

A sárgával jelölt helyeken találhatod meg az aktatáskákat. @geekypastimes

  • Találd meg a nyitott aktatáskát, amikben három kép található (a fenti képen a sárgával jelölt helyeken találod),
  • Látogass el a képeken található helyekre,
  • Jegyezd fel a három helyszínen talált számokat,
  • Rendezd a számokat az egyes képeken látható „-” alapján,
  • Írd be a kódot a bunker ajtajánál,
  • Tiéd a loot!

Mindenképp célszerű összedolgozni a barátaiddal, hogy minimalizáljátok a keresés idejét. A kód megfejtése után mindannyian látogassatok el a bunkerhez, hogy megszerezzétek a Blueprintet és a többi zsákmányt amivel még könnyebben nyerhettek.

Red Room Blueprint ami a bunkerben található

Sok sikert mindenkinek a „kincskereséshez”!

https://leet.hu/shop/back2school/

×