Rambó és John McClane után Dredd csatlakozhat a Warzone világához, hogy ítéletet hozzon a csalókra.

A Call of Duty hivatalos Twitter-fiókján megjelent új teaser szerint egy ikonikus képregényfigura érkezik a Warzone-ba és a Black Ops Cold Warba. A teaser egy jelvényét, arany páncélzatot és egy kesztyűt mutat be, ami egy újnak tűnő fegyverskint tart a kezében. Bár ez a teaser hivatalosan nem jelenti be, hogy ki is lesz a Warzone következő karaktere,

a rajongók gyorsan összerakták az utalásokat.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1433112437071437824

A kommentekben többen is biztosak voltak benne, hogy ez a karakter Judge Dredd.

Judge Dredd egy rendfenntartó a Mega-City One-ban, és bíróként, esküdtként és hóhérként szolgál. A karaktert kétszer is adaptálták a nagyvászonra, 1995-ben Sylvester Stallone, 2012-ben pedig Karl Urban alakította. Dredd bíró az erőszakról és a gyors igazságszolgáltatásról ismert, így tökéletes karakter lenne a Call of Dutyhoz.

 

Más neves karakterek, mint John Rambo és John McClane már szerepelnek a Warzone-ban, és Dredd bíró kiválóan kiegészíti majd a listát. Azt azonban nem tudni, hogy Stallone Dredd bíró verziója megjelenik-e, tekintve, hogy Stalone már szerepelt, mint Rambo a játékban.

 

Függetlenül attól, hogy Dredd melyik változata jelenik meg a Warzone-ban, a rajongóknak lehetőségük lesz arra, hogy igazságot szolgáltassanak Verdanskban, ahogyan ők jónak látják.

Kár, hogy a csalókat nem lehet majd kedvünk szerint elítélni.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik az ítélethozó a Warzone-ba és a Cold Warba, de a rajongók már tűkön ülnek.

https://leet.hu/shop/back2school/

×