Egy nagyon érdekes és vicces MVP animációt osztott meg valaki, amit most mi is megosztunk veletek. Kellemes szórakozást…

Bizonyára nem ez lesz az első eset, hogy különös MVP animáció tárul elétek. Tudjátok ez az az animáció, melyet minden Rainbow Six: Siege meccs végén látunk, amikor a játék szépen bemutatja a győztes csapatot, kiemelve a meccs legjobb játékosát. Néha azonban előfordul, hogy nem úgy történnek a dolgok itt, ahogy annak lennie kéne.

Egy vicces MVP animáció került napvilágra.

Nemrég a Redditen egy játékos osztotta meg a közösséggel az a videót, melyben jól látszik, hogy a meccs végén valami nincs rendben. A karakterek megölik egymást, az egyiküknek nincs feje, megy a késelés, és összességében vicces az egész. Azt persze nem lehet tudni, hogy ezek hogyan jönnek létre, de azt feltételezzük, hogy mindenez egy bug. Bár az is igaz, hogy vannak olyan játékosok, akik szándékosan tudnak fura MVP animációt okozni.

lmao what
byu/Agile_Sea inRainbow6

 

Persze sok hasonló eset előfordult már, és nagyon szívesen nézek ezekből összeállítást. Ahogy az alábbi videóban is látható, egyesek képesek valóban szétrollkodni az MVP animációkat. Érdemes megnézni:

 

A kérdés már csak, hogy pontosan mi és hogyan okozza ezeket a fura animációkat. Ettől függetlenül én például imádom ezeket, mert nagyon vicces! Szerinted is?

https://leet.hu/shop/back2school/

×