A Warzone shopban meglepő csomagok ütötték fel a fejüket, ezek arra utalnak, hogy akár a utált Roze skin is visszatérhet.

A Warzone választékos és változatos skinjei mostanában nagyon megosztják a játékosokat. Sokan arra panaszkodtak, hogy a játék nagyon áttért a Fortnite útjára. A legnagyobb problémája a játékosoknak a csilivili Operátorok és skinek, anime csomagok és még sorolhatnám.

Viszont most mindenkit meglepett az Activision!

Mivel megjelentek a shopban az előző Battle Pass főbb skinjei különböző csomagokban. Azonban, ahogy észrevettem a shop gyorsan változik, szóval ha láttok egy olyan csomagot, amit mindenképp meg szeretnétek vásárolni, akkor lehet nem érdemes várni.

Számos Redditor kiemelte azokat a skineket, amelyek visszatérését szeretnék látni – köztük a Modern Warfare operátorát, Yegort félmeztelen skinjét és a hírhedt Roze latex skinjét.

We selling battle pass rewards now?
byu/CIassic_Ghost inCODWarzone

Egy másik hozzátette: „Nagyon, nagyon szeretném, hogy több szezonra is legyenek. Nem játszottam egy ideig és dühös vagyok, hogy lemaradtam róluk. Nagyon remélem, hogy más évadokra is megcsinálják ezeket a csomagokat”. Hát a kérése szinte parancs volt, mivel tegnap még a második szezonból voltak csomagok a shopban, ma már pedig a harmadik szezon csomagjai érkeztek meg.

Ez tökéletes alkalom az olyan játékosoknak akik lemaradtak az előző szezonok Battle Pass skinjeiről – főleg a Cold War integráció előtti időszakról. Természetesen ezekért a csomagokért fizetni kell és drágábbak, mint anno a Battle Pass volt, de valamit valamiért.

Sokan azonban nem örültek egy ilyen rendszer bevezetésének, azzal érvelve, hogy ez semmissé teszi azt az erőfeszítést, amit egyes játékosok az első szezonok óta tesznek, hogy egyáltalán feloldják a Battle Passban található skineket. Ez egy jogos érv, mivel bizonyos skinek csak egyszeri alkalommal voltak elérhetőek.

Nos lehetséges, hogy lassan jönnek a MW Season 5 csomagjai és ekkor megvásárolható lesz a híres Roze skin.

Ha esetleg tényleg berakják a boltba, mint megvásárolható csomag, szinte biztos leszek benne, hogy mindenki abban fog rohangálni pár hétig.

Mit gondoltok erről az új funkcióról?

PollMaker

https://leet.hu/shop/back2school/

×