Nem tiszta még, hogy tudatos döntésről beszélhetünk-e.

Augusztus 25-én érkezett valódi frissítés a Warzone-hoz utoljára. A patchnotes-ot elnézve a fejlesztők nem említettek a RAAL érkezésén kívül újdonságot. Már ami a fegyvereket illeti, hiszen ekkor érkezett meg a játékba a „Looking For Party” opció is, melyről részletesebben beszámoltunk már korábban.

Úgy néz ki titkos buffot kaphatott a Modern Warfare MP5!

 

Augusztus 29-én, vasárnap délután került fel a YouTube-ra TrueGameData videója, melyben felhívja a játékosok figyelmét a buffra. A Modern Warfare MP5-öt ráadásul több szinten is erősíthették a fejlesztők. TGD egy nézője tippje alapján kezdte el vizsgálni a fegyvert és bizony igaza is lett, valóban erősebb lett a fegyver.

Az MP5 TTK (Time To Kill – Öléshez szükséges idő) értéke drasztikusan fejlődött a titkos buff(ok)nak hála. Kipróbálta 10mm 30-as tárral és természetesen 9mm-es tárakkal is, de minden esetben határozott erősödés volt az eredmény. Jó kérdés, hogy a fejlesztők direkt nyúltak-e hozzá a fegyverhez vagy esetleg valamilyen hiba folytán lett ennyire jó választás close range-re. Talán a héten erre is választ kapunk, nem lepne meg minket, ha hamar reagálna rá a Raven. Addig is jó hentelést kívánunk a megerősített MP5-tel!

Ti is észrevettétek, hogy erősebb lett a fegyver?

https://leet.hu/shop/back2school/

×