A világ egyik legnépszerűbb és leghíresebb kártyajátéka, a Yu-Gi-Oh! hamarosan teljesen ingyenes játékot kap.

A Konami az idei Gamescom során egy újabb kedvcsinálóval hangol minket az eddigi legnagyobbnak ígérkező Yu-Gi-Oh! játékára, a Master Duelre. Pontos megjelenési dátumot sajnos most sem kapunk, de legalább vethetünk néhány kósza pillantást az ultra-erős Exodiára, Jugi ikonikus Sötét Varázslójára, és Kaiba Kékszemű Hósárkányára.

A fejlesztők viszont nem aprózzák el a dolgot, és ha azt ígérik, hogy ez lesz a legnagyobb Yu-Gi-Oh! kártyajáték, akkor azt tényleg komolyan is veszik. A játékban ugyanis indulásakor 10.000 lap lesz megszerezhető, amit remélhetőleg a jövőben még tovább fognak majd bővítgetni.

Üröm az örömben, hogy ezeket a kártyákat mikrotranzakcióval és különböző in-game feladatok teljesítésével bonthatjuk ki. ezt voltaképp úgy is le lehetne fordítani, hogy igen csekély az esély arra, hogy az összes lapot megszerezzük egyetlen fillér elköltése nélkül.

De cserébe legalább teljesen ingyenes is lesz!

 

A Yu-Gi-Oh! Master Duel pontos megjelenési dátumát nem ismerjük még, az viszont biztos, hogy PlayStation 4 és 5, Xbox One és Series X|S, Nintendo Switch, illetve PC mellett Androidra és iOS-re is érkezik.

Te nézted régen az animét? Vagy még most is követed?

https://leet.hu/shop/back2school/

×