A PlayStation tulajdonosok már most hétvégén lehetőséget kapnak az új Champion Hill Multiplayer játékmód kipróbálására.

Mivel az Activision és a Sony megállapodása még mindig él, így a PlayStation 4 és PlayStation 5 tulajdonosok elsőbbséget élveznek az új Call of Duty: Vanguard kipróbálását illetően. Ezen a hétvégén a PS4 és PS5 tulajdonosok kipróbálhatják az egyik multiplayer játékmód alfáját.

Most hétvégén PS-en a Vanguard Champion Hill játékmód lesz játszható.

Ez lesz egyébként az első alkalom, hogy a játékosok a november 5-i megjelenés előtt kipróbálhatják a Call of Duty: Vanguardot. Az alfán mindenki részt vehet, nem szükséges PlayStation Plus előfizetés.

Champion Hill

A Champion Hill egy teljesen új játékmód, aminek célja, hogy ötvözze a taktikát, stratégiát a pörgős, közelharci elemekkel. A Champion Hill egy több arénás bajnokság, ahol a játékosok két vagy három fős csapatokra oszlanak. Mindegyik csapatnak meghatározott számú élete van, a játékosok célja, hogy a rivális csapat életszámát lenullázzák.

Minden osztag ugyanazzal a loadouttal indul, de a dropok felszedése és az ellenségek megölése pénzt ad, amivel frissíteni lehet a fegyvereket és páncélt. A Champion Hill tervezési szempontból meglehetősen egyedülálló, mivel négy pályát tartalmaz: Trainyard, Airstrip, Market és Courtyard. Ezeket egy hatalmas arénává egyesítették. Ha a játékosok kiesnek, akkor a mérkőzés hátralévő részét spectator módban nézhetik.

Azok, akiknek megvan a Call of Duty: Modern Warfare, vagy a Call of Duty Warzone vagy a Call of Duty: Black Ops Cold War, elérhetik a Call of Duty: Vanguard alfát a játékmenüből. Egyszerűen válaszd ki a főmenüben, és igényelheted az ingyenes letöltést.

Te kipróbálod?

https://leet.hu/shop/back2school/

×