Újabb magas ratingű játékos érkezett az SBC-kbe, ezúttal Samuel Umtiti 96-os FUTTIES lapja szerezhető meg. Lássuk, megéri-e?

Az FC Barcelona francia világbajnok középső védője, Samuel Umtiti megszerzésére van ezúttal lehetőség, egy 3 küldetéses SBC teljesítésével. Ismét nincsen szükségünk tetemes összegre, hogy abszolválhassuk, mindössze 198 000 és 247 000 Coin közötti összeg megteszi.

Védekező értékei szempontjából nem mondható rossznak a kártya, ár-érték arányban az egyik legjobb a piacon LaLiga védők között, egyetlen vetélytársa lehet, aki többek között Stamina szempontjából megfoghatja, az pedig Sergio Ramos TOTY lapja, aki egyébként olcsóbban is megy a piacon, jelenleg 135 és 179 ezer Coin között tudjuk megszerezni a Transfer Marketen. Nyilván vannak különbségek: Ramos kártyája lassabb, mint Umtiti-é a 91 Pace értékkel, viszont sokkal később fárad ki, hiszen ott azért dolgozik a 90 Stamina rendesen, ellentétben Samuel barátunk 82-es értékével. Több szempontból is jobbak a passzolási értékei is és bizony sajnos ott van Umtiti esetében az a csúnya 80-as Agility.

Természetesen ízlések és pofonok, nyilván, aki Barcelona drukker, nagy valószínűséggel ki fogja venni a FUTTIES lapot, illetve az is, aki magát Umtitit szereti, alapvetően nem rossz lap, viszont sajnos van nála használhatóbb a piacon.

Ti mit gondoltok? Megszereztétek már?

https://leet.hu/shop/back2school/

×