Tegnap este megjelent Jesse Lingard SBC-ből megszerezhető 95-ös FUTTIES kártyája. Vessünk is rá egy pillantást!

A Manchester United (jelenleg a West Ham United-ben szerepel kölcsönben) támadó középpályása, Jesse Lingard korábban már kapott egy különleges lapot egy jeles alkalomból, ugyanis idén áprilisban a Premier League Player of the Month, vagyis az angol 1. osztályban a Hónap Játékosa címet kapta meg. Ezúttal az akkori eredményéért az EA meglepett minket egy SBC-ből megszerezhető 95-ös lappal CAM poszton,

amelyet augusztus 28-ig tudunk bezsákolni.

A laphoz mindösszesen 2 db SBC-t kell teljesítenünk, mindössze 100 050 és 122 700 Coin közötti költséggel számolva. Képességeit és statisztikáit elnézve pedig ár-érték arányban jelenleg az egyik legjobb lehetőség, jól működő középpályásként beépíteni a csapatunkba, hiszen a passzolásán kívül minden – a ratinget befolyásoló – értékét nézve, magasabban áll, mint pl. egy 96-os TOTS, vagy egy 96-os TOTY Kevin De Bruyne. Remekül fordul, jó a balance, jól helyezkedik, erős és pontos lövésekkel képes bombázni az ellenfél hálóját; tehát minden feltétele adott ahhoz, hogy rászolgáljon a bele fektetett Coin-ra és bizalomra. Pozíció szempontjából CDM felett bárhol bevethető, hiszen mindenhol 90 feletti értéket hoz.

Röviden: Ismét elkényeztetett minket az EA egy könnyen megszerezhető és kiváló értékekkel rendelkező játékossal így, a játék végéhez közeledve. Most már csak az a kérdés, hogy ez a kedveskedés részükről meddig marad így.

Ti mit gondoltok? Nektek megvan már?

×