Úgy tűnik, hogy a Sony Ausztráliában kiadott egy új PS5 modellt, de jelentéktelen, hogy mi változott benne.

Bármennyire is tapasztalható még mindig készlethiány, itt-ott hozzá lehet jutni a PlayStation 5-höz. A gyártás tehát nem állt le, ráadásul új modellek is születnek. A múlt hónapban például arról lehetett hallani, hogy a PS5 Digital Edition egy 300 grammal kisebb változata jött le a gyártósorról, új alapállvány-csavarral, amely csavarhúzó nélkül is becsavarható.

Úgy tűnik, hogy a PS5 Disc Edition is ilyen frissítést kapott.

A Press-Start szerint minden ausztrál PS5, amely ezen a héten landolt az országban, új modellszámot tartalmaz (CFI-1102A). Ez lehet tehát az első ország, mely ezt az új modellt megkapta. Ezt a modellt sehol nem említik online, de egy vásárló szerint valóban új a csavar. Azt azonban nem lehet megerősíteni, hogy a gép valóban könnyebb lenne.

A Sony egyelőre nem mondta meg, hogy miben más még az új modellszámú konzol, de valószínűleg komoly jelentősége nincs a játékosokra nézve. Mindez úgy tűnik, hogy nagyon kis változás az új modellben, de valójában azt jelenti, hogy a Sony folyamatosan dolgozik a konzol fejlesztésén és könnyebbé tételén.

Talán valóban érkezik hamarosan egy PS5 Pro, vagy esetleg egy slim változat?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×