A Call of Duty: Vanguard hivatalosan Warzone-on belüli PvE leleplezése sokak fantáziáját megmozgatta. A játékosok még több ilyet szeretnének.

Nem is olyan rég, az Activision végre leleplezte a Call of Duty: Vanguard érkezését, nem is akármilyen módon. A Warzone-ban a játékosoknak egy folyamatosan mozgó vonatot kellett elintézniük, ami sokak számára nagyon izgalmas kihívást jelentett.

Sokak szerint több ilyen PvE tartalom kéne a játékba.

 

A magyar Warzone csoportokban többször tapasztatluk, hogy bár izgalmasnak találtátok a leleplező eventet, sokan tették fel azt a kérdést, hogy ez mikor ér véget, mikor lehet rendesen játszani? Lehetséges, hogy az esemény valaminek a kezdete, és talán a jövőben még több hasonló PvE tartalom érkezik.

A kérdés persze az, hogy ez mennyire jönne be a játékosoknak. Az biztos, hogy a Reddit közösségi oldalon nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett, sokan támogatják a további PvE, illetve hasonló közösségi események létrejöttét.

I really enjoyed the PvE event yesterday. They should lean in and make crazy PvE modes
byu/thepestiIence inCODWarzone

 

Természetesen a játékosok nem csak limitált ideig tartó PvE játékmódokat szeretnének, hanem olyanokat, melyek állandóan játszhatók. A számos ötlet közül a legtöbben a zombikat vetették fel, vagy a Halloween event állandó játszhatóságát. Van egy olyan ötlet is, ami egyszerre PvE és PvP, vagyis egymás ellen is harcolni kell, miközben a zombik ellen is.

Az Activision egyelőre nem jelezte, hogy több PvE módot tervez, de attól mi még kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit szeretnétek.

Szavazz!

Neked tetszett a Vanguard PvE event?

Igen, nagyon.
Nem, unalmas volt.
Jó lenne több ilyen.
Egyszer elég volt.

Created with Quiz Maker

Neked tetszett a leleplező event?

×