A Microsoft Store 270GB-os mérettel kalkulál, remélhetőleg csak egy bugnak köszönhetően.

Csütörtökön a Call of Duty fejlesztői végre leleplezték a 2021-es címet, a Vanguardot. Tegnapi bejegyzésünkben kiveséztük az előrendelői tartalmakat és az egyes változatok közötti eltéréséket, azok áraival egyetemben. A felhasználók arra is kíváncsiak voltak, hogy ilyen mérettel kalkulálhatnak az újonccal kapcsolatban.

A hivatalos weboldalak egyikén 270.05GB szerepel a játék mellett!

 

Tom Warren lett figyelmes arra, hogy az Ultimate Edition Microsoft weboldalán elképesztő mennyiségű, 270 gigabájtos helyigényről számolnak be a fejlesztők. A weboldal szombat hajnalban is a fenti mennyiséget mutatta, így nem egy egyszerű elírásról van szó. Mielőtt azonban elrohannátok 512GB-os SSD-t venni, úgy tűnik időközben meglett a magyarázat is az irreális helyigényre, persze hivatalosan ez sincs még megerősítve.

A Microsoft weboldala „hibásan” egy kalap alá vonja az Xbox One és Xbox Series S/X változatokat is, illetve az esetleges bétákat is. A Series S/X tulajdonosok a valóságban olyan 95GB-os, míg az Xbox One rajongók 75GB-os mérettel kalkulálhatnak majd. Így sem beszélhetünk kis méretekről, de egy fokkal közelebb állnak a még elfogadható feltételekhez. Valószínűleg a PC-s változatot is 75 és 95 GB környékére lesz érdemes belőni, de erről még pontos információ nem érhető el a Battle.net weboldalán.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×