A GamesRadar+ értesülése szerint nyilvánossá vált a közelmúltban a FIFA 21 Ultimate Team 11 legnépszerűbb, leggyakrabban használt játékosának listája.

Az Ultimate Team története során minden évben azon fáradoztak a playerek, hogy megtalálják azokat a játékosokat, amelyekből egy olyan csapatot tudnak kialakítani, akikkel ütőképesek lehetnek akár Squad Battles módban, akár az online ellenfelekkel szemben.

A közelmúltban a GamesRadar+ leközölte egy cikkükben a világ 11 legnépszerűbb illetve leggyakrabban használt játékosát. Elképesztően magas számok születtek lejátszott meccsek tekintetében. Mégis, a leggyakrabban használt játékos, aki mellett 36 027 628 meccset jegyeznek:

Raphaël Varane

A Manchester United által nemrég leigazolt védő, aki egykor a Real Madrid csapatát erősítette, hatalmas számot produkált ezzel a több mint 36 millióval. Olyan komoly esélyeseket taszított le a trónról, mint például Neymar Jr, vagy Kylian Mbappé. Rare Gold lapja a 86 ratinggel kihagyhatatlan volt egy stabil védelemből.

Íme a teljes 11 tagból álló lista:

Gondoltátok volna, hogy ezeket a játékosokat használták a leggyakrabban? Szerintetek kimaradt valaki? Ha igen, ki? Várjuk válaszaitokat a kommentszekcióban!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

Forrás: www.gamesradar.com

×