Az Epic Games a következő héten egy ingyen játékot fog adni, de az sem lesz kevésbé szórakoztató mint az eddigiek.

Eltelt egy hét, az Epic Games pedig folytatja a megkezdett kiváló szokását, és ismét ingyen játékokkal ajándékozza meg a játékosokat. A fogához persze sokan nem fogják verni a garast, de legalább kettő van belőle: a Void Bastards és a Yooka Laylee. Érdemes is lehet rápróbálni mindkettőre, ugyanis igazán szórakoztató játékokról van szó.

Ahogyan ilyenkor lenni szokott, a következő heti ingyenes adagról is lerántották a leplet, és nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal ismét „csak” egy alkotást adhatunk hozzá a játéktárunkhoz. Ez maximum azok számára lesz csalódás, akik valami eget rengető AAA-s címet várnak, azok viszont, akik egy jót szeretnének szórakozni, minden bizonnyal megtalálják majd a számításaikat.

A következő heti ingyen játék az Automachef lesz.

 

Az Automachef nehezen ajánlható, hiszen az erőforrás menedzsment-puzzle nem valószínű, hogy le fogja kötni az akciójátékokért rajongókat. Mindenesetre érdemes lehet adni neki egy esélyt, ugyanis egészen kiváló alkotás ez, amit a Hermes Interactive független stúdió készített, és amit a Worms játékokról ismert Team 17 segített nekik kiadni.

A játékban egy csomó különböző robotot építhetünk, a cél pedig a lehető leghatékonyabb automatikusan működő gyorsétterem építése. De nem lesz egyszerű dolgunk, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan állunk neki a feladatnak, sőt, az egészet még a robotok programozhatóságával is megfűszerezték. Bizony, a robotoknak saját kódot is írhatunk egy egyszerű vizuális rendszer segítségével, így alkotva teljesen egyedi masinákat.

Az Automachef augusztus 26-tól válik ingyenesen letölthetővé az Epic Games Store-ból, de addig se felejtsétek bezsákolni az e heti kettőt.

Borítókép: IGN Espana

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×