A League of Legends fejlesztői már megjelenése óta próbálkozik jó helyet találni Akshannak, de valahogy még mindig nem teljesít úgy, ahogy azt elképzelték.

Már tegnap írtunk róla, hogy Akshannak jelentős változtatásokat próbálnak eszközölni. Nos, a Riot Games vezető játékmenet-tervezője már ki is tweetelte a Akshan közelgő változásait. A változások leginkább a hibák kijavítására fognak koncentrálni, ami közvetve buffolni fogja ezt a bajnokot.

A League of Legends bajnokok listájának legújabb tagja, Akshan azon ritka bajnokok egyike, akik a megjelenéskor nem tűnnek túl erősnek. Jelenleg 49 százalékos győzelmi rátával rendelkezik a midlane pozícióban.

Akshan egy nagyon sajátos marksman/assassin játékstílussal rendelkezik, amihez egy kis időbe telik hozzászokni. A kombóit nem túl nehéz végrehajtani, és ha egyszer beindul a csapatharcban, gyorsan megszerezheti az előnyét. Azonban van néhány game-breaking mechanika, különösen a Going Rouge (W), ahol a szövetségeseket akkor is képes újraéleszteni, amikor Akshan már halott.

Jeevun Sidhu elárulta, hogy milyen változások várhatóak Akshan számára:

Dirty Fighting (passzív)

  • A második támadás következetesebben fejeződik be a célpontokon, ha az első támadást maximális távolságon hajtották végre.
  • Javítások annak kiszámításában, hogy az első támadás megöli-e a célpontot, beleértve a célponton lévő pajzsokat és az Akshan-on-találatra gyakorolt hatásokat, mint például a Wit’s End vagy a Kraken Slayer.

Going Rogue (W):

  • Akshan többé nem tud újjáéleszteni, ha halott.

Heroic Swing (E):

  • A sebzés 30-130-ról (+0.1 bónusz AD) 30-110-re (+0.175 bónusz AD) változik.
  • Ez a képesség többé nem fog korán véget érni a tornyoknál.

Comeuppance (R)

  • A minionokat mindig ki fogja végezni, függetlenül a páncélbónuszoktól.
  • A megszakítás után a cooldown 15-ről 5 másodpercre csökken.

Ezek a változások apró buffoknak tűnnek, és Akshan a mid lane mainek go-to championjává válhat. Ő is jó helyettesítője lehet Lucian-nak, aki olyan változtatásokat fog kapni, amelyek valószínűleg kiszorítják őt a középsávos metából.

Ti mit gondoltok Akshanról, illik egyáltalán a játékba?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×