A piros ajtók ebben a szezonban egy átdolgozáson estek át. Most már egy egész folyosó van belőlük, és helyesen kell választanod, ha a zsákmányt akarod.

A titokzatos Piros Ajtók az előző szezonban kerültek be a Warzone-ba, és rengeteg OP zsákmányhoz adtak hozzáférést a játékosoknak. Az ajtókon keresztül a játékosok fegyverekhez, killstreakekhez és rengeteg pénzhez jutnak hozzá. Azt is lehetővé téve, hogy gyorsan utazzanak a térképen egy véletlenszerű helyre.

A 4. szezonról 5-re való váltással az Activision egy későbbi „Red Door Event”-re tett utalásokat. Ez szintén megváltoztatta a rendszert, és az ajtók megtalálásakor alaposan oda kell figyelni.

Hogyan választhatod ki a megfelelő Red Doort a Warzone-ban?

Amikor belépsz egy Piros Ajtóba, a játékosok mostantól egy folyosóra kerülhetnek, ahol négy másik ajtó közül választhatnak. 30 másodperced van arra, hogy kiválassz egy ajtót, ha rosszul választasz, visszaküldenek az égbe.

Azonban van egy kis trükk, hogy kitaláld, melyik ajtó küld a megfelelő helyre.

Ehhez a játékosoknak egy hangra kell koncentrálniuk. Amikor megközelíted az ajtókat, mindegyik mögött egy távoli zajt fogsz hallani. Háromnak ugyanaz a mély zaj lesz a hangja. Azonban az az ajtó, amelyet ki akarsz nyitni, az az ajtó, amelyik úgy hangzik, mint egy ébresztőóra vagy egy iskolai csengő. Ez az az ajtó, amely mögött a loot van. Ezt tökéletesen bemutatja ‘Mr Fishy McFish‘ által közzétett videó.

 

Elméletileg van egy másik módszer is, ami még nem 100%-ban megerősített, de úgy tűnik, hogy működik. Ez méghozzá a beszédek hallgatása, pontosabban Stitch vagy Adler hangját fogod hallani, amikor kinyitsz egy ajtót. Ha abba az ajtóba mész be, amelyikben Adler hangja szól, akkor a játékosok arról számoltak be, hogy mindig a jó ajtót kapod meg, ami a loothoz vezet. Ennél a módszernél figyeljetek, hogy egyszerre csak 1 ajtót nyissatok ki.

Ti már jártatok úgy, hogy a levegőbe repített a Piros Ajtó?https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×