Rengeteg érdekes tervel készül a Riot Games, hogy frissen tartsa a Leauge of Legends élményét a következő évben is.

A Riot Games évről-évre azon dolgozik, hogy új és érdekes játékmentet hozzon el a játékosok számára. Lehet ez új hősök, új tárgyak, vagy akár játékmenet-változtatás által. A lényeg, hogy ők a jövőbe terveznek, hogy sok évnyi emléket gyártsanak neked és barátaid számára.

Így már ki is tűzték a 2022-es előszezon céljait:

  • A meglévő játékrendszerek továbbfejlesztése
  • A játékbeli előrehaladás jelentőségteljesebb jutalmazása

A meglévő rendszerek

Sárkányok

Az első sárkány-változtatások érdekes hullámot indítottak el a játékban. Új dolog volt, amit a játékfejlesztőknek mindig igazitani kell. Most azon gondolkodnak, hogy több egyedi környezettel kéne bővíteni az Idézők szurdoka felhozatalát.

  • Új terepjellemzők létrehozása, amelyek javítanak a meccsek változatosságán, és megváltoztatják a játékmenetet a térkép átalakulását követően
  • A sárkányok felerősítésére és azok hősökre gyakorolt hatásaira irányuló tematikus lehetőségek kibővítése

Tárgyak

A bolt, illetve a tárgyak frissítése egy hatalmas ugrás volt a Leauge of Legends számára. Egy teljesen új formátumot kipróbálva hatalmas kockázatot vállaltak. Ezzel az új rendszerrel is voltak problémák, de végig rajta tartották a szemüket. Viszont észrevettek néhány hiányosságot és jelenleg is ezeken dolgoznak:

  • Több Mitikus lehetőség a támogatóknak
  • Jobb lehetőségek a Legendás tárgyak kapcsán a mágusoknak, orgyilkosoknak és tankoknak

Rúnák

Úgy gondolják, hogy az Ihlet rúnaág célja nem eléggé egyértelmű, ezért bővíteni szeretnék a kiemelt rúnájának felhasználási módjait. A következőkre számíthattok az előszezon alatt:

  • Az Ihlet rúnaág kiemelt rúnáinak átdolgozása
  • A másodlagos rúnák játékegyensúlyt érintő módosításai

Új és frissített rendszerek

Kihívások

Egy új rendszert szeretnének bevezetni a 2022-es előszezon során. A Kihívások rendszerével a játékosok az összes kihívást jelentő, egyedi és szórakoztató célért jutalmat kapnak, amelyet teljesítenek a meccsek közben. A tervek szerint a rendszer úgy működik majd, hogy a LoL-ban elérhető bravúrok széles skáláját érintse, így lehet bármilyen a játékstílusod, van olyan elérhető cél, amely éppen neked való.

Nem vagy egy ranked mester, de szeretsz hőskinézeteket és hősöket gyűjteni? Nagyon jó vagy a minionok irtásában? Esetleg arról vagy híres, hogy elképesztő tehetséged van a skillek kikerülésében? A Kihívásokkal személyre szabhatod a játékstílusod alapján, és mindenkinek megmutathatod, milyen játékos is vagy. Néhány konkrét cél, amelyet meg szeretnének valósitani a Kihívások végleges verziójában:

  • A játékosok nyomon követhetik az általános játéktudásukat és a hozzáértésük mértékét a League of Legends kapcsán
  • A játékosok megjeleníthetik és összevethetik a LoL-lal kapcsolatos különféle eredményeiket
  • A játékosok számára sok különböző típusú Kihívás és teljesítménycél érhető el, amelyet megcélozhatnak

Az egyedi fejlődés frissítései

Az év korábbi szakaszában már volt módosítás az Egyedi fejlődésben, amelyek célja az volt, hogy több testreszabási lehetőség legyen a játékosoknak. Ha ez eddig nem volt világos, nagy részük a Kihívások alapjait fektette le!

A bemutatott koncepciók és vázlatok egy része az egyedi jellemzők módosításainak sorozatát foglalta magában, amelyek segítségével megadhatod, mások milyennek lássanak első ránézésre. Ez magában foglalja a Kihívásokkal kapcsolatos eredményeid láthatóvá tételét olyan, a játékban látható elemekkel, mint a címek, tokenek és rangok. Ez a különböző Kihívásokban megszerzett összesített pontszámot is magában foglalja egy többszintű fejlődési kristály formájában.

Jelenleg a jobb átláthatóságra fektetik a hangsúlyt, miközben a Rangsorolt és a Tekintélyszintek területén is javításokat vezetnek be.

Ugyanakkor figyeltek a visszajelzésekre azt illetően, hogy szeretnétek, ha a hősspecifikus tudás is a testreszabási lehetőségek között lenne. Ezért dolgoznak rajta, hogy hogyan valósulhatnák meg ezek a kérések a Kihívások jelenlegi változatában.

A Kihívások célja az, hogy széles körű célokat nyújtsanak, illetve hogy a Leauge of Legends-ben elérhető összes teljesítmény vizuálisan is megjelenjen, hogy azokban is versenghess a társaiddal. Biztos mindannyian ismerünk olyan játékost, aki él-hal a kihívásokért.

A rendszert arra tervezték, hogy kiemelje a többi rendszert, és azokkal együtt működjön. Dolgozhatsz tehát a kedvenc hőseiden, és idővel megjelenítheted a rájuk fordított idő eredményét. Ezzel a megközelítéssel a jövőben is célzottabb játékbeli célokat és tevékenységeket nyújthatunk. Így kiszolgálhatjuk az egy dologra összpontosító játékosok (pl. gyűjtögetők, egyetlen hőssel játszók, csak ARAM-mal játszók stb.) igényeit, de azok erőfeszítéseit is jutalmazhatjuk, akik mindenben kipróbálják magukat egy kicsit.

Jelenleg azon vannak, hogy bemutathassák a Kihívásokat a 2022-es előszezonban, de a visszajelzésektől függően lehetnek változások. Ha a Kihívások végül nem jelenik meg az előszezonnal, mindenképpen igyekeznek 2022 elején bevezetni.

Alig várom a pontosabb adatokat arról, hogy miért vagyok béna az ellenfelem és a csapatom szerint.https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

forrás: Leauge of Legends

×