Ha rajongsz a Counter-Strike: Global Offensive Mirage térképéért, akkor a Steam Workshop új alkotása mindenképpen neked való.

Sosem gondoltuk volna, hogy eljön az a nap, amikor valamilyen formában kampányt indíthatunk a CS:GO-ban. Eljött ez a nap, bár őszintén szólva nem arról van szó, hogy a Valve épített volna egy történetet a Counter-Strike köré. Egy CS:GO rajongó,

Pyro készített egy „Mirage story mód” elnevezésű modot.

Ez lényegében kibővíti Mirage mapot számos új hellyel és titokkal, belevezetve a játékost egy küldetésbe, melyet a városban kell teljesíteni. Ráadásul ez egy „co-op / single-player game”, amely Mirage pályán játszódik alkonyatkor. A küldetés csupán néhány rejtett dokumentum felkutatása, ami ugyanakkor nem, könnyű. Útközben le kell győzni az ellenfeleket, és olyan egyéb elemeket kell találni, amelyek segítenek belépni a toronyba. Mirage itt nem úgy néz ki, ahogy ismered, mivel a Pyro teljesen kibővítette.

Az biztos, hogy a különleges pályán lesz mit felfedezni, szóval aki unja, hogy folyton mások vagy a csalók ellen harcoljon, mindenképp próbálja ki.

Ha szeretnéd kipróbálni a Mirage sztorimódot, megtalálod a játék Steam Workshopjában.

Hogy tetszik az ötlet?
https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×