Tippek és akciók

Akciófigyelő: Már tölthető az Epic ingyenes sci-fi játéka

Az ember könnyen hozzászokik a jóhoz, főleg, ha az ingyen van. Bár egészen mostanáig két kiválóságra csaphatnak le a játékosok az Epic Games Store-ban 0 forintért, a következő egy hétben csak 1 játék legyen ingyen a miénk. Sebaj, legalább nem csak remek, hanem kifejezetten hiánypótló alkotást kapunk.

Augusztus 12 és 19 között a Rebel Galaxy ingyenes.

Sokan most vakarják a fejüket, hogy mi is ez az űrhajózósnak hangzó cucc, de mindenkit megnyugtatok, hogy a lehető legjobb emberek dolgoztak rajta, ami a végeredményen is alaposan meglátszik.

A Rebel Galaxy egy mondhatni komplex “űrszimulátor”, amiben felfedezhetjük az egész galaxist, és még annál többet, miközben körülbelül azt csinálunk amit akarunk. Csatázhatunk (sokat), kereskedhetünk, bányászhatunk, tetszés szerint fejleszthetjük a hajónkat – mindezt pedig az Elite-hez képest sokkal árkádosabb, értsd: sokkal fogyaszthatóbban tálalva. Mintha a Freelancert és valamelyik szimulátor űrszimulátort összekevernénk.

 

Ahogy fentebb említettem a játékot nem akárkik készítették. A Rebel Galaxy-t a Double Damage Games jegyzi, amit két játékfejlesztő veterán, Travis Baldree és Erich Schaefer vezet, sőt, az űrwesternt is kettesben hozták tető alá.

Ha a két név még mindig nem mond semmit, akkor segítek: Schaefer volt az egyik alapítója a Blizzard North-nak, akiknek a Diablo-sorozatot is köszönhetjük, majd miután otthagyta a gárdát megalapította a Flagship Studiost, ahol a Hellgate: Londont kalapálták össze meg vissza. Baldree sem lehet ismeretlen, hiszen egyike volt a Runic Games alapítóinak, akik pedig a Torchlight remekét szállították.

És bizony a Rebel Galaxy is egy egészen kiválóra sikeredett alkotás, amit minden űrhajózásért kicsit is érdeklődő, vagy csak a csillagok közé elvágyó játékosnak feltétlenül érdemes kipróbálnia. Nem csak azért, mert jól sikerült, hanem mert ez a fajta űrwestern igazán hiánypótló cucc.

Az ajánlatot erre találjátok!

Jó szórakozást!

DV

Korábbi cikkek

Te le tudod verni AK-t League of Legends-ben? – Most megmutathatod!

2024.04.05. – Új év, új izgalmak, új lehetőségek és új kihívások. Az Unibet Magyarország Twitch…

1 óra telt el azóta...

Megújultak a Vodafone tarifacsomagok – nézd, mennyiért és mit kapsz

Gábor János 2024.04.05. - Mobiltelefon függvényében már a legkisebb tarifacsomagtól elérhető a magyarországi Vodafone hálózaton…

2 óra telt el azóta...

Ez egy hordozható PlayStation 1, ami egy kontrollerből készült

2024.04.05. - A 90-es években óriási dolog volt, ha volt otthon vagy a haveroknál egy…

3 óra telt el azóta...

8300 helyett INGYENES lesz az utóbbi évek egyik legjobb sci-fi játéka

Gábor János 2024.04.05. - Újabb nagyvonalú ajándék érkezik a Steammel folyamatosan versengő Epic Games Store-tól.…

4 óra telt el azóta...

Sötét fordulattal folytatódik az egyik legérdekesebb Star Wars-sorozat

Bódi Dániel 2024.04.04. - Mióta a Disney a mindenható ura a Star Wars fantáziavilágának, nagyjából…

15 óra telt el azóta...

A San Andreas fejlesztője 20 év után rántotta le a leplet a játék egy vicces titkáról

Bódi Dániel 2024.04.04. - A GTA-játékokat részben az teszi oly nagyszerűvé, hogy a megjelenésük után…

17 óra telt el azóta...