Újabb hét, újabb ingyen játékok az Epic Games Store-on, ráadásul most igazán jó játékkal kedveskednek nekünk. Érdemes elindítani a letöltést.

Gyorsan telnek a napok, így máris csütörtök van, ráadásul elmúlt délután 5 óra, ami azt jelenti, hogy tölthetők az Epic Store heti ingyenes játékai. Az elmúlt időszakban az Epic rendszeresen dupla játékkal lepett meg minket. Ez most sincs másképp, ráadásul a kettő közül az egyik az utóbbi évek legérdekesebb kalandja. Ezt vétek lenne kihagyni, szóval töltsétek, amíg le nem halnak az Epic szerverei.

Augusztus 5 és 12 között az A Plague Tale: Innocence és a Minit ingyenes.

Minit

Az előző héttel ellentétben Speed Brawl helyett a Minit című játékot adja ingyen az Epic.

A Plague Tale: Innocence

A második játékra minden bizonnyal sokkal többen fognak rákapni – legalábbis remélem, ugyanis az utóbbi évek egyik legjobb lopakodós akció-kalandjához lehet szerencsénk, a ‘A Plague Tale: Innocence‘ személyében. Ezzel együtt sajnos az egyik legalulértékeltebb alkotás is, legalábbis a játékosoktól kapott figyelmet illetően, hiszen a gyönyörű grafika, a magával ragadó és megrázó történet, és a kifejezetten jól működő játékmenet ellenére sem lett átütő siker, pedig kritikailag is 2019 egyik, ha nem a legjobbja lett.

Remélhetőleg az ingyenesség sokak kedvét meghozza majd hozzá, hiszen tényleg egy kiváló munkát tisztelhetünk benne, aminek nem is olyan nagyon sokára érkezik a folytatása, A Plague Tale: Requiem címen.

 

Az ajánlatokat erre találjátok!

Jó játékot!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×