Miközben a múlt héten még két játékot tölthettünk le ingyen az Epic Games Store-ból, most egy hétig egy játékot húzhatunk be.

Az ember könnyen hozzászokik a jóhoz, főleg, ha az ingyen van. Bár egészen mostanáig két kiválóságra csaphatnak le a játékosok az Epic Games Store-ban 0 forintért, a következő egy hétben csak 1 játék legyen ingyen a miénk. Sebaj, legalább nem csak remek, hanem kifejezetten hiánypótló alkotást kapunk.

Augusztus 12 és 19 között a Rebel Galaxy ingyenes.

Sokan most vakarják a fejüket, hogy mi is ez az űrhajózósnak hangzó cucc, de mindenkit megnyugtatok, hogy a lehető legjobb emberek dolgoztak rajta, ami a végeredményen is alaposan meglátszik.

A Rebel Galaxy egy mondhatni komplex “űrszimulátor”, amiben felfedezhetjük az egész galaxist, és még annál többet, miközben körülbelül azt csinálunk amit akarunk. Csatázhatunk (sokat), kereskedhetünk, bányászhatunk, tetszés szerint fejleszthetjük a hajónkat – mindezt pedig az Elite-hez képest sokkal árkádosabb, értsd: sokkal fogyaszthatóbban tálalva. Mintha a Freelancert és valamelyik szimulátor űrszimulátort összekevernénk.

 

Ahogy fentebb említettem a játékot nem akárkik készítették. A Rebel Galaxy-t a Double Damage Games jegyzi, amit két játékfejlesztő veterán, Travis Baldree és Erich Schaefer vezet, sőt, az űrwesternt is kettesben hozták tető alá.

Ha a két név még mindig nem mond semmit, akkor segítek: Schaefer volt az egyik alapítója a Blizzard North-nak, akiknek a Diablo-sorozatot is köszönhetjük, majd miután otthagyta a gárdát megalapította a Flagship Studiost, ahol a Hellgate: Londont kalapálták össze meg vissza. Baldree sem lehet ismeretlen, hiszen egyike volt a Runic Games alapítóinak, akik pedig a Torchlight remekét szállították.

És bizony a Rebel Galaxy is egy egészen kiválóra sikeredett alkotás, amit minden űrhajózásért kicsit is érdeklődő, vagy csak a csillagok közé elvágyó játékosnak feltétlenül érdemes kipróbálnia. Nem csak azért, mert jól sikerült, hanem mert ez a fajta űrwestern igazán hiánypótló cucc.

Az ajánlatot erre találjátok!

Jó szórakozást!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×