Fortnite

Te használod valamelyiket? – Íme a Fortnite 5 leggyűlöltebb outfitje

A Fortnite 2017 őszén vezette be az első skineket, a még el sem nevezett első szezon Season Shopjába. Ki gondolta akkor, hogy pár hónapon, éven belül a legnagyobb stúdiók, kiadók is az Epic Games kegyeiért fognak harcolni, hogy a legújabb alkotásuk valamilyen szinten promótálva legyen a játékban. Szerencsére a lehetőségek tárháza végtelen, mindenki megtalálhatja a magának való outfitet. Letisztult, egyszerű skin kell? Van több száz! Inkább lennél Demogorgon a Stranger Things-ből? Ezt is megteheted.

Kétségtelen azonban, hogy néhány streamernek és az in-game tapasztalatoknak hála léteznek olyan skinek, melyeket nem igazán szívlel a közösség. Általában ezek a kinézetek igazi hardcore, grinder Fortnite játékosokat sejtetnek maguk mögött, melynek nem tud mindig jóízűen örülni az ember.

Nézzük az 5 legutáltabb Fortnite outfitet!

5. A női focis skinek

A klasszikus, első generációs focis skineket már régóta nagy utálat övezi. Az elején még viszonylag ritkán is tértek vissza az Item Shopba, így tényleg csak a régi és sokat tapasztalt játékosok viselték ezeket a kozmetikai tárgyakat. Általában hozták is a kötelezőt és garantált volt a hosszú percekig tartó build fight, már ha sikerült állni a sarat ellenük.

4. A szuperhősös skinek

Azt hiszem senkinek nem kell bemutatni a Boundless szettet. Gyakorlatilag ezerféle outfitet kapunk egy modell megvásárlásával, hiszen végtelen dolgot tudunk állítani a játék felületén.  A játékosok előszeretettel választották a full fekete és fehér szetteket, hogy kevésbé legyenek észrevehetőek. Ez később meg is bosszulta magát, hiszen az Epic Games bannolta a kompetitív meccsekből ezeket a skineket.

3. Anime skinek

A Chapter 2 ötödik szezonjában érkezett meg az első igazán Anime skin a játékban. Ráadásul a Battle Pass keretein belül, így olcsón hozzájuthattak a játékosok. A következő szezonban megérkezett a Cyber Infiltration csomag, mely három ilyen tematikájú outfitet is tartalmazott Chigusa, Megumi és Yuki személyében.

2. Surf Witch

A FortniteIntel Twitteres szavazásán rengeteg ember szavazott a Surf Witch outfitre, mint legutáltabb skin. Úgy tűnik ezt a kozmetikai tárgyat is kisajátították maguknak a „sweat” játékosok, így a kevésbé ügyes felhasználók egyből megijednek, ha meglátnak egyet a közelben.

1. Dynamo

Azt hiszem ezen senki nem lepődik meg. A skin nyilvánvalóan a játék leggyűlöltebb outfitje, több összetevőnek is hála. Egyrészt az Item Shopba szinte heti visszajáró volt egy ideig, így mindenki hozzájuthatott, sosem tudhattad kivel állsz szemben a harcmezőn. Másrészt a népszerű Fortnite streamer, Mongraal is erőszeretettel használja Dynamo-t a meccsein, mellyel további felhasználókat csábított a skin használatára.

Te használod valamelyik outfitet a fentiek közül?

Arpi

Korábbi cikkek

Hihetetlen, de sikerült elindítani a Red Dead Redemption 2-t egy mobilon

Bódi Dániel 2024.04.05. - A Red Dead Redemption 2 nem csak 2018, hanem az előző…

2 óra telt el azóta...

Unreal Engine 5-ben születik újjá a legendás PS1-es Toy Story 2 játék

Bódi Dániel 2024.04.05. - Manapság már kevésbé, de az ezredforduló tájékán (előtte is, utána is)…

3 óra telt el azóta...

Ez már mennyiség: 136 film és 5 sorozat került fel csendben a SkyShowtime-ra

Bódi Dániel 2024.04.05. - Audrey Hepburn, Al Pacino, Brendan Fraser, Eddie Murphy, Dwayne Johnson, Leonardo…

6 óra telt el azóta...

Jönnek az Apple otthoni robotjai? Akár kettő is lehet – ezt tudjuk eddig

Gábor János 2024.04.05. - Az Apple abban reménykedik, hogy „a következő nagy dobása” egy otthoni…

6 óra telt el azóta...

Igazán megéri elindítanod a mobilos Warzone-t, ütős ajándékok várnak

2024.04.05. – A Call of Duty március 21-én egy újabb címmel bővült. A Warzone Mobile…

7 óra telt el azóta...

9 addiktív, mégis elhanyagolt sorozat a Netflixen, amit látnod kell!

Gábor János 2024.04.05. - Ezek a Netflix sorozatok a lebilincselő narratívájukkal és egyedi bájukkal olyanok,…

8 óra telt el azóta...