R6S

A játékosok szerint ez a legnagyobb gond a Rainbow Six: Siege-el

Megmondom őszintén, én nagyon szeretem a Rainbow Six: Siege-et, az utóbbi időben nem is nagyon játszottam mással. Amikor elindítom, akkor még minden rendben van, élvezem, aztán a sok igazságtalan helyzet, a folyamatos halál gyorsan elveszi a kedvem. Való igaz, a Siege nem egy tökéletes játék és mindenkinek megvan a maga baja vele. Hogy ki hogy érez a játékkal kapcsolatban, azt a kérdést mi is gyakran feltesszük, ezért is igyekszünk minél több kérdőívet készíteni. Nemrég egy Reddit felhasználó maga is kíváncsi volt arra, hogy mit gondolnak mások,

így összegyűjtötte a leggyakoribb véleményeket a játékról.

 

„Körülbelül egy hónapja olvasom az játékkal kapcsolatos értékeléseket, és meg akartam nézni, ki mit gondol ezekről” – írja a Redditen ZeusTheAngolian.

Ezeket gyűjtötte össze:

Kempelés

„Camp simulator 2015” – Ez volt a gyűjtött vélemények közül a leggyakoribb. Sokan panaszkodnak arra, hogy ez a játék csupán a kempelés köré épül, vagy éppen csak arról szól, hogy 3 percen keresztül drónozik az ember. Majd bemegy és meghal, egy kemper miatt. Ez a játék jobban kiszolgálja a kempereket, mint egyik más játék sem.

Sok semmittevés

„Hihetetlen, hogy mennyi időt veszteget el az ember a semmittevésre ebben a játékban” – Sokan vélekednek úgy, hogy a játék időpocsékolás, mert: túl sok idő telik el, amíg a meccs elindul. Sok időt kell várni, amikor kiválasztjuk a karaktert. Aztán Renkeden/Unrankeden ott van a map ban, illetve az operátor ban. Mind mind túl hosszú, és az ember ilyenkor nem tud semmi csinálni. Utána pedig sokáig drónozunk, szóval sokat kell várni a dolgokra.

Rossz irány

„A Ubisoft tönkreteszi a saját játékát” – Több vélemény is felkerült az interneten arról, hogy a játék teljesen más irányt vett, mint amit a bejelentéskor megígértek. Régen arról volt szó, hogy egy valósághű taktikai lövölde lesz, valódi katonákkal. Most már mindenféle különleges, illetve futurista eszköz van, ami elveszi ezt a élményt.

Nehéz megtanulni

„Fogalmam sincs, mit kell csinálni vagy hová kell menni, meghalok minden alkalommal” – Szintén elég gyakori téma a közösségben, hogy a játéknak nincs egy megfelelő tutorial módja, ami elmagyarázza, hogy mit hogyan kell csinálni. Kezdő játékosként valóban probléma lehet a mechanikák ismerete, a fegyverek, a karakterek és azok eszközeinek használati módja. Így a jó játékosok mindig előnyben lesznek a kezdőkkel, ami nem vezet sikerélményhez.

Toxikus közösség

„Soha nem tapasztaltam még ilyen toxikus közösséget” – Vitathatatlanul ez volt a leggyakoribb panasz, sok ember játékélményét tönkretették már a toxikus játékosok, például a team killekkel.

Mit gondolsz? Valóban ezek a játék legnagyobb problémái?

DV

Korábbi cikkek

Jön a Mátrix 5. része, és ez nem biztos, hogy rossz hír

Gábor János 2024.04.04. - Annak ellenére is belevág a Warner Bros. egy ötödik Mátrix film…

16 perc telt el azóta...

Feltörték a PS Portalt, hogy fussanak a PSP játékok, de sosem fogjuk látni

2024.04.04. - Most már hivatalos: A PlayStation Portal, amit a Sony eredetileg a PlayStation 5-höz…

1 óra telt el azóta...

Botrány: halálos fenyegetések miatt fújták le a Nintendo bemutatóit

Gábor János 2024.04.04. - A japán rendőrség a jelentések szerint letartóztatott egy személyt, akit azzal…

2 óra telt el azóta...

Itt a játék, amiben egyesül a Starfield, a Star Citizen és a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.03. - Az elmúlt évek egyik legérdekesebb kooperatív sci-fi játéka, a Jump Ship…

13 óra telt el azóta...

Több milliárd, a Chrome inkognitó módjában gyűjtött adatot töröl a Google

Bódi Dániel 2024.04.03. - Nem egy párhuzamos dimenzióban, hanem a mi valóságunkban "nyertek meg" egy…

14 óra telt el azóta...

Ezekkel a játékmódokkal startol a Warzone Season 3: itt a Rebirth Ranked

2024.04.03. – Április harmadikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III harmadik,…

16 óra telt el azóta...