A Fortnite 7. évadának szivárgásai után számos rajongó meg van győződve arról, hogy jön valamilyen nyílt világú játékmód érkezik a játékba.

Minden igaz Fortnite rajongó tudja, hogy a játék megjelenésekor nem volt még battle royale, csak a Save The World játékmód. A BR berobbanásával azonban a Fortnite teljesen átalakult, mára pedig ez a játékmód jelenti a franchise legnagyobb erősségét és vonzerejét.

Ha minden igaz, ez hamarosan megváltozik.

A Fortnite kapcsán nem is olyan rég az Epic Games vs Apple per során derültek ki érdekes dolgok, miután a per dokumentumai nyilvánosságra kerültek. Innen tudtunk például új skinekről, vagy éppen játékbeli koncertekről, melyek egy része már meg is valósult.

 

Ezen dokumentumok közül derült ki az is, hogy az Epic Games egy nyílt világú sand-box játékmódot tervez. Mindennek a szivárogtató HYPEX szerint az a célja, hogy egy olyan játékmódot hozzanak létre, ami túlmutat a hagyomány battle royale határain. Nemrég új illusztrációk kerültek ki a netre, ami alapján azt gondolják, hogy tényleg érkezik ez a nyílt világú játékmód.

 

Ez egyébként egyelőre limitált idejű játékmódnak megjelölt mód, augusztus 10-én került be a forráskódba, „Saturn_Test” fájlnéven. Ezt látható a fenti képen. Bár nem lehet tudni pontosan, hogy a kép mire utal, de a kommentelők arra gyanakodnak, hogy valamilyen nyílt világú vagy éppen túlélő mód érkezhet.

A kép alapján egyértelműen láthatók valamilyen castok a karakterek között. Egyikük varázsló, másik íjas, pajzsos stb., melyek a jól ismert RPG játékok karaktereire utalnak. Így joggal feltételezhető, hogy olyan játékmódra számíthatunk, ami az RPG-ket veszi alapul.

Egyelőre biztosat azonban nem lehet tudni. Te örülnél valamilyen különleges játékmódnak?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×