Az Apple termékek mellett más ajándék is ütheti a markát a fiataloknak, akik hajlandók beoltatni magukat.

A COVID-19 oltás népszerűsítése érdekében a fiatalok körében Muriel Bowser, Washington DC polgármestere bejelentette, hogy a város AirPodokat, ajándékkártyákat vagy akár 25 ezer dolláros ösztöndíjat adományoz azoknak, akik beadatják az első oltást.

Egy Twitter-bejegyzésben Bowser polgármester elmagyarázza, hogy „az első oltást a három ifjúsági oltási hely egyikén kell megkapni”. Ezt követően választhat az AirPods vagy egy ajándékkártya közül.

 

Nem DC az egyetlen hely, ahol pénzjutalmat és egyéb ajándékokat osztanak ki azoknak, akik beoltatják magukat. Hiszen ez olyan államokban is megtörténik, mint Maryland, Michigan és Ohio. Az elmúlt hetekben néhány amerikai város elkezdte újra bevezetni a beltéri maszkokra vonatkozó előírásokat. Az Apple például visszaállította a maszkkövetelményeket a legtöbb amerikai kiskereskedelmi üzletben.

Bár az Apple elhalasztotta a hivatalokba való visszatérési terveit, a vállalat nem foglalt állást abban, hogy újra megkövetelje alkalmazottaitól a személyes munkavégzés előtti oltást, míg más technológiai cégek már megtették.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

forrás: 9to5mac

×