Egy igen jópofa történet bukkant fel nemrég a Redditen, aminek középpontjában egy CS:GO kés és egy 5 éves ígéret áll.

A Counter-Strike hosszú történetében mindig egyre fontosabbá vált, hogy a jól bevált, klasszikus elemeket a jelenleg futó CS:GO-ban is visszatérjenek. Az évek alatt a Valve számtalan mapot, játékelemet, kiegészítőt és persze kést hozott vissza a játékba. Ezek közül az egyik a klasszikus a Counter-Strike Source kés, mely pár éve szintén bekerült a játékba. Ennek köszönhetően járt jól egy játékos.

Majdnem elfelejtették, hogy 20 kulcs jár neki a kés miatt.

 

Történt ugyanis, hogy valaki a Redditen 5 évvel ezelőtt, 2016-ban egy szivárgás alapján találta mondani, hogy esetleg jön a CSS Knife a CS:GO-ba.

CSS Knife Confirmed?
byu/ninjah0lic inGlobalOffensive

Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy egy kommentelő azt mondta neki, hogy ha így lesz, és a kés valóban bekerül, akkor ad neki 20 kulcsot.

Nos, azóta nem csak hogy nagyon sok idő eltelt, de 2019-ben a Valve be is rakta a CSS Knife-t a játékba. Persze mind az eredeti poszt írója, mint az ígéretet tevő játékos elfeledkezett erről. Azonban amint az a képen is látható, lehet beállítani 5 éves emlékeztetőt, amit valaki meg is tett. Később értesítette az illetéseket, az ígéretet pedig betartották. A játékos most büszkén hirdeti a Redditen, hogy megkapta azt a bizonyos 20 kulcsot.

A Legend Kept Their Word
byu/ninjah0lic inGlobalOffensive

 

Nos, bizony ennyire jó arcok vannak a CS:GO közösségen belül, hogy akár 5 év távlatából is képesek betartani egy ígéretet. Mindez pedig egy késnek köszönhető.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×