A Digital Dreams csapata ismét nagyot alkotott.

Ha sokszor böngészed a YouTube gaming szekcióját, akkor bizonyára belefutottál már a Digital Dreams csatornájába. A csapat azzal foglalkozik, hogy különböző játékokat mutasson be az legdurvább elérhető grafikai beállításokkal. Ez néha akár külsős kiegészítőket is magába foglal, így tudott 8K felbontásban, ray tracinggel futni a Breath of the Wild Zelda játék.

Ezúttal a Skyrim került górcső alá, több mint 500 moddal megpakolva!

 

A Digital Dreams minden földi jót feltelepített a játékhoz, ezek közé tartozik az FNENB grafikai csomag, a Digital Dreams saját ray tracing reshade-je és a Total Visual Overhaul névre hallgató összeállítás, mely rengeteg további modifikációt tartalmaz. A készítők állítása alapján ezek a kombinációk még a legmodernebb gépeket is megfektethetik pillanatok alatt.

A csapat egy 12 maggal / 24 szállal felvértezett Ryzen 9 3900X processzorral és RTX 3090-es videókártyával esett neki a tesztnek, de bizony még sokszor ezekkel sem volt meg a 60 FPS-es érték, sőt. Kíváncsian várjuk mely játékot tuningolják fel legközelebb, az biztos, hogy a látványra sosincs panasz a csatornájukon.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×