Mióta a csalók végképp ellepték a Warzone-t, a játékosok már a streamerek is megvádolják. Most Aydan került a középpontba egy régi videó miatt.

Ahogy a Warzone-t ellepik a csalók, a játék legjobb játékosai közül néhányat azzal vádoltak, hogy ők maguk is csalásokat használnak. A népszerű Warzone YouTuber JGOD közbelépett, hogy elhallgattassa azokat az állításokat, miszerint Aydan csalna, miután egy régi videó újra felbukkant, amin a streamer állítólag

egy állandó UAV hacket használ.

Páran vad elméleteket szőttek, és úgy vélik, hogy a rekordtartó versenyzők akár aimbotok, wallhackek formájában, de csalnak. Ezért rengeteg Warzone „sztár” elkezdett streamelni egy csomó kamerával, hogy bebizonyítsa, hogy tisztán játszik. Bár ez nem állítja meg a vádaskodásokat.

Legutóbb Aydan került a középpontba, mivel úgy vélik, hogy olyan csalást használ, amivel állandó UAV-ja legyen. Ez természetesen nem így van.

 

Ahogy JGOD megállapította, a videó, amelyet néhány szkeptikus rajongó megosztott, majdnem hat hónapos, és valójában csak egy régi bug, amely a játékosoknak „állandó” UAV-ot adott.

Megjegyzi, hogy a széles körben megosztott videót némileg kiragadták a kontextusból, tekintettel arra, hogy a Twitch VOD-okat néhány hónap után eltávolítják, így nem lehet látni, hogy mi történik a bug megjelenése előtt. „Leveheted az alufólia kalapot, minden rendben, ez csak egy bug” – mondta JGOD.

Néhány játékos még mindig nem hitte el, hogy a klip nem csalás, ezért JGOD tovább mutatott rá, hogy „a Warzone-nak számos kill cam és map bugja van/volt a megjelenése óta”.

 

Mit gondoltok, tényleg csak egy bug lett volna?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×