Már csak pár nap és élesedik a következő szezon.

Már csak pár napot kell visszaszámolnunk, hogy elstartoljon a Call of Duty Cold War és Warzone következő, ötödik szezonja. A fejlesztők a beharangozóban elhintettek már pár félmondatot, mely alapján könnyen leszűrhetjük, hogy bizony az újdonságok mellett a régi fegyverekhez is hozzányúlnak majd.

Az LC10 is több szintű átalakítást kaphat!

LC10 pozíció

Az SMG helyzete egy kicsit érdekes. Júliusban majdnem bekerült a Top 5 legtöbbet használt fegyver közé, így a felhasználók is tisztában voltak az erejével. A bejegyzés megírásának pillanatában azonban valahol a 23.-24. helyeken tanyázik, ami már nem túl combos, egyáltalán nem meta fegyver a 4. szezon végén.

A fejlesztők kiemelték, hogy több AR és SMG is változtatásokon megy keresztül, az LC10-et pedig konkretizálva, nevesítve is kiemelték. Egyértelműen nem derült ki, hogy nerfre, netán buffra készülhetünk-e. Ha tippelnünk kellene, akkor egy több szintű balanszolásra számíthatunk, néhány tulajdonságán erősítenek, míg másik specifikációján gyengít majd a Raven és a Treyarch. Most már tényleg csak pár napot kell aludnunk a Season 5 startjáig.

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×