A holland csatárról a FIFA segítségével rántotta le a leplet az AS Monaco. De mi történik akkor, ha holland Mbappét és az igazit lehet linkelni?

Láttunk már érdekesebbnél érdekesebb játékos leleplezéseket a futball világában. Az AS Monaco, most egy viszonylag egyszerű, de nagyszerű módot választott arra, hogy leleplezze a klub legújabb szerzeményét.

A klub marketing csapata ugyanis fogta a FIFÁT és a játék segítségével hozzáadták a holland csatárt az AS Monaco együtteséhez. Boadu az AZ Alkmaar csapatától érkezik a francia első osztályba abba a klubba, ahol Mbappé nevelkedett és ahol a tavalyi FIFA egyik legismertebb alakja található. Ben Yedder. Idén Boadu két speciális kártyát kapott, mind a kettőt a TOTW keretébe való bekerülésért kapta. Sokáig csodacsereként volt megtalálható a keretekben, hisz statisztikái tökéletesen illeszkedtek a metába. Nagyon sokan a holland Mbappénak hívták, hisz ezekkel az attribútumokkal tényleg hajazott a francia sztárra.

Sok meccsét az AZ Alkmaarnak idén nem láttam, de a Ligue 1-be kerülésével azért már többször láthatom élesben, hogy a holland mire is képes. Mondjuk azért reménykedem benne, hogy nem azért igazolta le a Monaco, mert valamelyik vezetőségi tagnak összehozta ez a kártya az elitet. Jövőre tehát összeáll a holland Mbappé az igazival, és mellé pedig érkezik egy Ben Yedder strong link is.

Nálad helyet kaphat a kezdő csapatban?

 

×