Miután a napokban a Warzone szerverei egy bizonyos hiba miatt többször elérhetetlenek voltak, igazán kompenzálhatnák a kellemetlenséget.

Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy az utóbbi napokban a Call of Duty: Warzone szerverei néha nehezen voltak elérhetők. Az úgynevezett DIVER hiba ugyanis megakadályozta a játékosokat a csatlakozásban. A sokak számára igencsak bosszantó „dev error” felbukkanása az elmúlt 3 napban többször is előkerült, a Raven Software persze hamar tisztában lett a problémával.

Elvileg már megoldották a problémát.

A „dev error 5476” hiba július 30-án, pénteken jelent meg először, megakadályozva a csatlakozást, bár csak rövid ideig. A Raven meglehetősen gyorsan javította a gondot, ám aztán többször előfordult a hétvége folyamán is. A játékosok később többféle hibaüzenettel is találkozhattak: error code: DIVER, error code: 6 stb. Aztán augusztus 2-án a Raven egy Twitter bejegyzésben jelezte, hogy megoldották a helyzetet, és mindenki számára elérhetők a szerverek.

 

A bejegyzés alatt egyébként a kommentekről megoszlanak a vélemények. Nagyon sok komment érkezett arra vonatkozóan, hogy szeretnének valamilyen anti-cheat rendszert látni, ami végre segít visszaszorítani a csalókat. Tudom, hogy gyakran olvastok és hallotok erről, de ez valóban egy égető probléma a Warzone közösségen belül. A legnagyobb gond vele az, hogy tönkreteszi az egyébként élvezhető játékot és a közösségi élményt.

Mások viszont annak is örülnének, ha a hasonló kimaradások, szerverproblémák után járna valamilyen kompenzáció. Egy extra ingyenes skin, XP, vagy bármi, ami kicsit segít elfelejteni, hogy nem sikerült játszani.

Szerinted szükség lenne erre? Szavazz!

 

Szerinted adhatna kompenzációt a Raven?

Igen, adhatnának valami kozmetikai elemet.
Szerintem nem kell semmi, csak legyen jó a szerver.
Anti-cheat kéne.
Clickbate

Created with SiteListener

 

Te is nehezen tudtál játszani a hibák miatt?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×