Egyre közelebb az Episode 3 Act 2.

Azt már június nyolcadika óta tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a Valorant harmadik Episode-ja. Június 22-én vette kezdetét és január 11-én ér véget az Act 3-mal. Hamarosan elérkezünk az Act 1 utolsó heteihez, így jogosan merül fel a kérdés, hogy mi vár ránk a következő szezonban. A fejlesztők is elismerték, hogy a jelenlegi időszakban valóban kicsit kevés az új tartalom, de állításuk alapján a következő Act nagyobbat fog szólni.

A leakek alapján új pálya és új ügynök is érkezhet!

 

A Valorant fejlesztőitől nem idegen, hogy in-game elrejtsenek utalásokat az újdonságokkal kapcsolatban. A pár napja elstartolt Night Market hátterében és pár egyéb kozmetikai tárgyban egy új pálya képe kezd kirajzolódni, mely nagy eséllyel már hónap végén megérkezhet.

Július elején pedig az egyik frissítés szintén megágyazott egy Sprinter kódnévre hallgató karakternek. A fejlesztők eddig eléggé árulkodó neveket használtak, így biztosak lehetünk benne, hogy nem egy lassú ügynökről lesz majd szó. A megvalósítás módja kérdéses, de a PBE szervernek hála talán már ettől sem kell félnünk. Mire éles szerverre kerül az új szezon, már rengeteg játékos kipróbálta, tesztelgette az újdonságokat.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×