Az új itemek ötlete tökéletes volt, a megvalósítás már kevésbé.

A Riot tárgyak átdolgozásának az offseason alatt egyetlen célja volt – a buildek változatosabbá tétele és az olyan helyzetek elkerülése, amikor a bajnokok ugyanazokat a tárgyakat vásárolják meg. Bár az ötlet elméletben nagyszerűnek tűnt, a gyakorlatban néhány tárgy egyértelműen felülmúlta társait.

A Divine Sunderer és a Goredrinker voltak a legtöbbet választott tárgyak a bruiserek számára a top, középső és dzsungel szerepkörökben. A Divine Sunderer 10,4 százalékos választási arányt mutat a leagueofgraphs statisztikai weboldal szerint. A Goredrinker a második helyen áll 8,8 százalékos választási aránnyal.

Más bruiser elemek, mint a Stridebreaker és a Trinity Force messze elmaradnak a bruiserek preferenciáitól. Más bruiser elemek, mint a Stridebreaker és a Trinity Force messze elmaradnak a bruiserek preferenciáitól. A Stridebreaker jelentős változásokon ment keresztül, elvesztette a dash-t, így mindössze 2,1 százalékos pick-aránya van. A Trinity Force nem tekinthető jó Mythic itemnek, a gyenge effektek és statisztikák miatt, csak 1,3 százalékos pick arányt mutat. Termesztésen van olyan hős akinek tökéletes választás lehet ez a két item, de sajnos a számok szerint nagyon kevés.

Nem csak a bruiserek érintettek ebben, hiszen a támogató bajnokok is hiányos választékkal rendelkeznek. A legtöbb tankos támogató a Locket of the Iron Solari-t választja, mivel nincsenek más olyan utility-orientált alternatívák, amelyek a tankosságukat nővelné. Az Engage supportok vagy enchantterek általában a Shurelya’s Battlesongot választják, mivel az erőteljes mozgássebesség buffja nem reprodukálható más tárgyakkal.

Nem tisztázott, hogy mikor érkezik még több Mythic tárgy a Riftre. De az biztos, hogy a tárgyak átdolgozása nem érte el a kitűzött célt, hogy változatosabbak legyenek a buildek. A legtöbb bajnok még mindig ugyanazokat a tárgyakat kapkodja, mint korábban, kivéve, hogy ezúttal Mythicnak hívják őket, és szép stat bónuszt adnak más elkészült Legendary tárgyakhoz.

Ti őrülnétek pár új tárgynak, vagy már így is soknak találjátok őket?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/
forrás: dotesports

×