Azért érdemes nézni a „profi” Warzone streamereket, mert néha a legújabb trükköket is eltudjuk tőlük tanulni, – ám a kivitelezés már más kérdés.

Mint minden játék, a Warzone is képes meglepetéseket okozni. Még egy évvel a megjelenése után is. Lehet, hogy páran már találkoztatok is a Superman glitch-el, aminek a lényege, hogy a karakterünk sokkal nagyobbat ugrik és szinte lebeg a levegőben.

Ám most ZLaner megmutatott egy új spotot, egy óriási flankkel együtt!

Úgy tűnik, hogy Verdansk területén van pár hely ahol az ugrásunk a karakterünk lebegését idézi elő. De sokkal egyszerűbb megnézni először a videót, mint hogy megpróbáljam elmagyarázni mi történik.

 

Mint ahogy azt láthatjátok, ugyanazt a technikát használta Z, mint az első YouTube videóban a srácok. Momentumot szerez és az ugrást követően a játék „kilövi” a karakterét, – ezt kétszer is megcsinálja a lámpákon ugrálva. Végül megcélozza az ablakot és rajta üt az ellenséges csapaton, vicces Super Mario hanggal fűszerezve.

Én ezért hívnám úgy, hogy „Mario Jump”. ZLaner panaszkodva hozzá is teszi, hogy honnan tudhatta az enemy, hogy az ablakon keresztül ugrik be, miközben ezt „lehetetlen” kivitelezni. A hozzászólásokban pár ember hozzátette, hogy ezt a jumpot nem ZLaner találta, hanem egy GoroKnight nevű játékos és streamer.

 

Mindenesetre lehet, hogy érdemes lenne megtanulni ezt a különleges flanket, hiszen ki számítana arra, hogy Superman maga beugrik az ablakon?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×