Justin Wiebe egy interjú alatt a Battlefield 2042 jövőjéről beszélt.

A rajongók meglepetésére csak többjátékos mód érkezik a Battlefield 2042-höz és az újonnan bejelentett Battlefield Portal megléte ellenére úgy tűnik, hogy a Battlefield 2042 a megjelenéskor nem tartalmaz majd rangsorolt módot.

Justin Wiebe, a Ripple Effect Studios vezető tervezési igazgatója megerősítette, hogy jelenleg nem terveznek rangsorolt vagy esport játékot a Battlefield 2042-höz.

„Nem tervezünk semmilyen rangsorolt vagy esport módot a megjelenéskor.”- mondta a Battlefield Nationnek adott interjúban, ugyanakkor hozzátette – „Ha ez olyasmi, ami fontos a közösség számára, akkor majd átgondoljuk. Aztán majd meglátjuk, mi történik azután.”

Ez remélhetőleg azt jelenti, hogy a játék további fejlesztése alatt is  figyelnek a játékosok szavára, panaszára és ötleteire.

De nem kell félteni a játékosokat, hiszen a Battlefield Portal segítségével egy esport-szerű játékmódot hoznak létre. Így akár saját rangsorolt mérkőzéseket is alkothatunk.

Nos, ez a döntés nem érhette az igazi veteránokat meglepetésként, hiszen a sorozat múltjában nem volt fókusz a kompetitív módokon, és szerintem ez a Battlefield egyik szépsége, – nem egy Call of Duty, így nem is kell összehasonlítani vele.

De ki tudja lehet a Portalnak köszönhetően egy örült jó kompetitív játékélményben lehet majd részünk.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×