Nem először bontja több fázisra a megjelenést az Intel.

Ahogy azt sejteni lehetett, az Intel egyre több információmorzsát oszt meg a következő generációval kapcsolatban. Az Alder Lake néven futó, Hybrid magokkal felszerelkezett processzorokra várakozó felhasználók végre már kézzel fogható dátumokkal is kalkulálhatnak.

Két részletben érkeznek a processzorok!

Igor Wallossek osztott meg néhány belsős adatot a 12. generáció megjelenéséről. A CPU-k várhatóan október 25. és november 19. között érkezhetnek majd meg. Nem véletlen az időzítés, az Intel október 27-én jelentkezik az Innovation eseményével, tökéletes összhangban lehet így az Alder Lake starttal. Üröm az örömben, hogy az első fázisban csak a K és KF jelű processzorok kerülnek fel a boltok polcaira és ekkor csak a nagyobb árkategóriába pozícionált Z690 lapkákba pattinthatjuk be őket.

Ezek a processzorok debütálnak először – Videocardz 

2022 elején érkezhetnek majd a gyengébb teljesítményű processzorok és a szerényebbel felszereltséggel operáló H670, B660, B610 chipsetes lapok. Hasonló bevezetéssel találkozhattunk annak idején például a 8. generációnál is, sokáig csak Z370-es alaplapokkal találkoztunk, a többi csak később jelent meg a piacon.

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×