Egy tetoválóművész annyira szereti a Gyűrűk Urát, hogy addig torzíttatta el saját arcát, míg úgy nem nézett ki, mint egy ork.

Azt bizonyára mindenki jól tudja, hogy vannak olyan film, könyv, sorozatrajongók, akik néha valamilyen módon szeretnének úgy kinézni, mint kedvenc karaktereik. A MondoCon alkalmával például mindenki találkozhat olykor igen összetett és hiteles cosplay-essel. Nos, vannak viszont olyan emberek, akik nem érik be a jelmezzel és valóban úgy akarnak kinézni, mint egy-egy szereplő.

Meglepő azonban az, hogy valaki életét orkként szeretné leélni.

Bármennyire is furcsa, egy brazil tetoválóművész, Fernando Franco de Oliveira úgy döntött, hogy mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy ork. Ez persze nem ment könnyen: először teletetoválta saját testét, majd 10 éven keresztül sorozatos műtéteken esett át. Átalakult az füle, a nyelve, a szeme, a bőre színe, a fogai, sőt még szarvai is lettek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fernando Franco De Oliveira (@caveira5555) által megosztott bejegyzés

Állítása szerint azonban még mindig nem fejezte be saját arca átalakítását. Szeretne ugyanis még ennél jobban orkká alakulni. Állítása szerint az a célja, hogy máshogy nézzen ki, mint a többi ember.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fernando Franco De Oliveira (@caveira5555) által megosztott bejegyzés

 

Te képes lennél ilyen átalakításokra, hogy úgy nézz ki, mint kedvenc karaktered?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×