A Warzone gunsmith rendszere szinte eltörpül ha megnézzük, hogy a CoD Mobile és a Cold War milyen részletes.

A Warzone-ban a legjobb felszerelés megalkotásakor a játékosok több tucat kombinációt próbálnak ki, hogy a számukra legmegfelelőbb fegyvert hozzák létre. Természetesen van már egy átlagos ötletük a játékosoknak, hogy mégis milyen úton kell elindulni ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki a fegyverükből.

Azonban sokan el vannak ájulva, hogy a Cold War és még a CoD Mobile is sokkal részletesebb ezen a téren, mint a Warzone.

Sok streamer és profi váltogatja a fegyvereken a tartozékokat, hogy megalkossák azt a fegyvert, amelyik számukra a legkézenfekvőbb. Így az átlagos játékos, vagy lemásolja a profik fegyverkiegészítőit, ami számára teljesen máshogy fog működni, vagy megpróbál összerakni valamit és imádkozik, hogy jól működjön.

A Gunsmith a Warzone-ban nem mutat konkrét számokat, csak egy grafikont, hogy a kiegészítők mit változtatnak.

Most képzeld el, mennyivel könnyebb lenne egy fegyvert elkészíteni, ha pontosan látnánk, hogy mi milyen százalékban változik. A Warzone tartalomkészítője, JGOD felkeltette a közösség érdeklődését, amikor tweetelt egy képet a CoD Mobile fegyverkészítőjéről és arról, hogy milyen részletes. Természetesen ez sem egy tökéletes rendszer, de mindenképp egy előrelépés a sima grafikontól.

 

Ez be is indította a közösséget, mert a CoD Mobile-ban és a Black Ops Cold Warban a gunsmith sokkal részletesebb és pontosan megmutatja, hogy milyen változásokat végeznek bizonyos kiegészítők a fegyverünkön. Konkrétan a fegyverkészítő funkciók százalékos és pontos adatokat mutatnak minden egyes kategóriára vonatkozóan, amit az adott melléklet megváltoztat.

Ez sokat segítene a kezdőbb, illetve a nem annyira hozzáértő Warzone játokosoknak, mivel láthatnák, hogy bizonyos barrel kiegészítők mennyivel növelik a sebzés tartományát, illetve a nagyobb tárak mennyivel lassítják le a célzást, és így tovább.

A közösség szerint semmi értelme annak, hogy a Cold Warnak részletes statisztikái vannak, de a Warzone-nak nincs. Vajon mennyire lehet nehéz integrálni ezt át a Cold Warból a Warzone-ba, ha a fejlesztők együtt dolgoznak? Nos, valószínűleg ezt soha nem fogjuk megtudni, legalábbis véleményem szerint nem fognak változtatni a Warzone gunsmith rendszerén.

Ti örülnétek, ha a fegyverek és a kiegészítők részletes statisztikákat mutatnának?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×