Warzone YouTuberek felfedtek egy titkos változást a Cold War SMG-ken, ami valószínűleg nagyban befolyásolja majd a metát.

Amióta a Warzone először elindult, rengeteg vad meta-váltásokat látott. Amikor a dolgok először kezdődtek, mindenki termál scope-al rohangált, vagy csak a HDR és a AX-50 létezett. mint sniper. Most már ez mind csak egy távoli emlék.

Természetesen a legtöbb játékos még mindig egy snipert használ fő fegyverként, és vagy egy assault rifle-t vagy SMG-t másodlagosként, csak hogy minden távot lefedjen.

Ez viszont most újra változhat.

A Warzone tartalmakat készítő TrueGameData szerint, aki rengeteg tesztet végez a Warzone fegyverekkel, itt az ideje, hogy mindenki felpattanjon az SMG-k szekerére. Különösen, ha a Cold Warból származó fegyverekről van szó.

A Warzone YouTuber a 4. szezon közelmúltbeli változásait követően a közösségének segítségét kérte, hogy ássanak bele a számokba, és nézzék meg, hogy voltak-e olyan változások, amelyeket a javítási jegyzetekben nem említettek.

A YouTuber eredményei szerint a Cold War SMG-knek már csak két sebzésprofiljuk van. A harmadik sebzéscsökkenés – a 25 méteren túli lövések – pedig megszűnt.

 

Így szinte tökéletesen helyettesíthet pár AR-t egy jól összerakott SMG. Sőt még jobb is lehet, mivel sokkal gyorsabban mozoghatunk egy SMG-vel. Egy másik Warzone YouTuber, BennyCentral rámutatott, hogy a változások rossz híreket jelenthetnek az olyan meta mellékletek számára, mint a Gru és az Agency suppressor.

A brit tartalomkészítő szerint a Sound Suppressor lenne a jobb választás a hidegháborús SMG-khez. Tekintettel arra, hogy úgyis csak 2 sebzéstartomány van, és a Sound Suppressor csökkent a sprint to fire időt (sprintből való lövés idejét), ami nagyon hasznos, főleg egy SMG számára.

 

Ahogy a TrueGameData is megjegyzi, ez a változás már a legújabb patch előtt is megtörténhetett. De legalább a Warzone játékosok a tesztelésen keresztül megerősítést kaptak róla.

Mit gondoltok, nem kéne pontosabb patchnote-ot kapnia a játékosoknak?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×