Lecserélésre kerül az ügyfélkezelő-rendszer.

A Vodafone július második felétől egy igazán nagy projektbe vágja a fejszéjét, mely a cég összes felhasználóját érintheti majd kisebb-nagyobb mértékben. Egészen pontosan az óriáscég által használt ügyfélkezelő-rendszer kerül majd lecserélésre több lépésben, melynek első lépcsőfoka már július 14-én elkezdődik.

  • Július 14-től nem kézbesít interneten megrendelt feltöltőkártyás SIM kártyákat a Vodafone
  • Július 19-től már a teljes mobilwebshopos rendszer leáll, nem vásárolhatunk új mobiltelefonokat, tableteket és egyéb eszközöket
  • Július 24-én aktiválódik az utolsó fázis, gyakorlatilag öt napon keresztül szünetel majd a Vodafone teljes mobilos ügyintézési felülete és az ehhez kapcsolódó folyamatok.

Az utolsó fázisban szinte semmit sem tudunk majd csinálni sem online, sem pedig a Vodafone üzleteiben: nem rendezhetünk számlát, nem tölthetünk fel egyenleget. Nem vásárolhatunk készülékeket és szolgáltatásokat, de még a garanciális ügyintézéssel is várnunk kell.

Ha ez nem lenne elég, akkor a mobilvásárlás sem fog működni, így sem a parkolást, sem az autópályadíjat nem tudjuk fizetni SMS-ben/applikációban és a My Vodafone alkalmazás is teljesen néma lesz. A nyaralni induló felhasználóknak fontos adalék, hogy a roamingot ebben az időszakban nem lehet aktiválni. 

Így javasoljuk, hogy ha bármilyen vásárláson, szolgálatás módosításon és egyéb ügyintézéssel járó folyamaton gondolkodsz, akkor végezd el az elkövetkezendő pár nap folyamán. 

Forrás: index.hu/hwsw 

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×