Több ilyen hősre lenne szükségünk a hackerek elleni csatákban.

A Warzone-ban nem az a legrosszabb, ha megölnek – hanem ha egy hacker öl meg. Ezért gyakorlatilag egy egész lobby maradt jelen, hogy megtapsolja azt a játékost, aki megölte a meccs hackerét.

Ez az egyik legszívmelengetőbb Warzone klip, amit mostanában láttam.

Sokat lehet tanulni abból, ha valamit elrontasz és meghalsz. Lehet, hogy az ellenfelednek jobb szögből vagy pontosabban lőtt, minden elveszített harc egy lehetőség a tanulásra és a fejlődésre. De általában nem lehet túljárni egy hacker „eszén”, és ezért egyetlen halál sem olyan bosszantó, mint amikor egy csaló öl meg.

Találtam is egy videót, ahol egy magyar játékos rontja el a többiek játékát.

 

Így nem meglepő, hogy miután egy csaló kiirtja a fél lobby-t, az emberek maradnak, hogy nézzék és imádkozzanak a bukásáért. Ez történt a Warzone egyik meccsén is, ahol egy hacker több mint 40 killt szedett össze, és 25 néző reménykedett, hogy valahogy megöljék, vagy egyszerűen elhibázzon valamit. De egy próféciának hála egy titokzatos idegen, akit csak GoldenArm10 néven ismertek lesújtott a csalóra.

A Reddit-en gyorsan fel is kapták a klipet, amit egy csapat osztott meg – a hacker általi haláluktól a játék végéig. Az eredmény pedig egy gyönyörű példája a Warzone közösség véleményéről, ha csalókról van szó, hiszen kiderült, hogy a lobby többi tagjának nagy része is ott maradt, hogy végignézze, és végül ünnepelje a hacker bukását.

25 spectators congratulate the hero of the game for taking down a 46 kill hacker. Good gaming community moment!
byu/rainisland90 inCODWarzone

 

Ahogy a rainisland90 által közzétett klipben is láthatod, a hacker nem éppen fogja vissza magát. Miután megölték, a csapat hátramarad, és bosszút remél: „Gyerünk tesó, valaki legyen a játék hőse”.

Itt jön a képbe GoldenArm10, akinek sikerül megölnie a hackert és megnyernie a játékot, és a játék végi csevegésben azonnal gratulációk zápora fogadta: „Good s**t, Golden”, amit a „Let’s f**king go!” variációk követnek.

És hogyan fogadja a hős GoldenArm10 ezeket a gratulációkat? A hirtelen jött hős feltűnően szerény maradt: „Szerencsém volt… Sajnálom, hogy egy csaló ölt meg titeket”.

A klipben jól játszik, hogy GoldenArm10 kihasználta az alkalmat, hogy a csaló más játékost próbál kivégezni és szó szerint lesújtott rá, ezzel megnyerve a kört.

Ti is szoktátok nézi a csalókat, ha a játék vége felé jártok, hátha megölik vagy csak simán belehal a gázba?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×