Miközben a Rainbow Six: Siege-ben sorra jelennek meg az új operátorok, az Extraction nem hoz majd saját új operátort a világába.

Több szempontból érdekesnek ígérkezik a Rainbow Six: Extraction. Azt már biztosan tudjuk, hogy a különálló játék, mely az R6S Outbreak játékmódjából nőtte ki magát, egyedülálló zombis élményt kínál, a Rainbow Six: Siege-ből ismert karakterekkel. Úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat a két játék között mélyebb lesz, mint gondoltuk,

ugyanis az Extraction a hírek szerint nem kap új operátorokat.

A The Loadout egyik interjújában Méthé Patrik, a Rainbow Six Extraction vezető fejlesztője erősítette meg a hírt.

„A Rainbow Six Extraction csak azokat az operátorokat fogja tartalmazni, amelyek már léteznek a Rainbow Six Siege-ben” – Méthé. Ezt azt jelenti, hogy a játékban a jelenleg elérhető operátorokkal mindent meg tudunk csinálni a játékban, amit kell. Fontos információ továbbá, hogy a játék során minden operátort újra meg kell majd szereznünk, csakúgy, mint a Siege-ben. Függetlenül attól, hogy abban mondjuk már megvan. Tehát Hibanát például ugyanúgy meg kell vennünk vagy ki kell farmolnunk, hogy meg legyen a játékban.

 

Az interjú szerint a fejlesztőcsapat komoly vitát folytatott arról, hogy építsenek-e új operátorokat a játékba, de végül ezt elvetették. Úgy döntöttek, hogy a most elérhető operátokat helyezik más környezetbe, és velük mesélnek el történeteket. A két játék azonban két különböző kánon, ami azt jelenti, hogy ha megjelenik egy új Siege operátor, az nem jelenti, hogy elérhető lesz majd az Extractionben is. A két játék történetét és folyamatát tehát nem keverik.

Az is fontos információ, hogy a fejlesztők nem egy az egyben másolják át az operátorokat és azok képességeit a zombis játékba. Egyes operátorok, azok eszközei és képességei megváltoznak, a játékmenetnek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy az operátorokat kissé más formában fogjuk tudni használni.

Egyre érdekesebb lesz a dolog, az biztos. A Rainbow Six Extraction szeptember 16-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Stadiára, Xbox One-ra és Xbox Series X / S-re.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×