A legfrissebb pletykák szerint ezek lesznek július ingyen játékai. Készen álltok egy kis single player kalandra? Mindenképp vásárlás előtt várnék pár napot.

Újabb hónap, újabb adag ingyen játék a PS Plus tulajoknak. A megerősítésig szerdáig még várni kell, de a pletykák szerint a játékok érkezhetnek. Egy ideje már a kettő játék helyet hármat kapunk, hiszen a két PS4 játék mellé már egy PS5 is jár.

A redditen már el is kezdtek terjedni a pletykák, hogy pontosan milyen játékra számíthatunk következő hónapban. Ha igazak a hírek két single player és egy kis rallyzás vár minket a nyáron. Az új csomagba ugyanis A Plague Tale: InnocenceWRC 9, és Uncharted: The Lost Legacy kerülhet. A posztot, ahonnan a leak származik hamar eltüntették, de szerencsére az internet csodálatos világának köszönhetően minden megmarad redditen.

A Plague Tale azért is lehet különleges, hiszen érkezik a PS5-ös remaster, ami miatt nem csoda, hogyha ezúttal az kerülne a PS Plus csomagba. A játék folytatása is a levegőben van, így mivel is lehetne meghozni a kedvet hozzá, mint egy felújított újrajátszással. Ezenkívül igazi rally versenyzők lehetünk, valamint beszállhatunk egy Nathan Drake mentes Uncharted kalandba. A hivatalos megerősítés szerdán érkezik a Sonytól.

Ti örülnétek ezeknek a címeknek?

https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

×